fbpx

Deze sportieve en sprankelende vrouw heeft een lengte van 1,72m, is slank en heeft een sportief postuur, kort donkerblond haar en betoverende blauwe ogen. Ze straalt vrouwelijkheid uit in haar stijlvolle, kleurrijke kleding. Ze houdt van gezelligheid en is graag onder de mensen, maar geniet ook van rustige momenten met een goed boek of een ontspannende film. Ze is zelfstandig en zorgzaam, en heeft een hekel aan geneuzel en gezeur. Ze redt graag zichzelf! Na een managementfunctie voor een overheidsinstantie geniet ze nu van haar pensioen. In haar vrije tijd is ze sportief bezig, racet ze 3x per week op haar racefiets of geniet ze van gravel fietsen in de winter. Yoga, wandelen, hobby kunstschilderen en het Pieterpad bewandelen met haar zus zijn haar andere passies.

Zie jij jezelf naast deze actieve en veelzijdige dame staan? Aarzel niet langer.

Aanvullende informatie

Maak kennis met een energieke vrouw met grijze lokken, blauwgrijze ogen, draagt een bril, gaat vrouwelijk en casual gekleed, is 1.75m lang. Als gepensioneerde na haar werk in het onderwijs, geniet ze van haar vrijwilligerswerk bij Automaatje en de kleine regio bus. Daarnaast brengt ze haar vrije tijd graag door met bridgen en brengt dit graag over op de jeugd, andere bezigheden zijn wandelen, fietsen, tuinieren en boeken lezen.

Ben jij de man die haar kan uitdagen, gezelligheid biedt en graag lief en leed wil delen?

Aanvullende informatie

Deze zorgzame, onafhankelijke vrouw met halflang blond haar en een normaal postuur houdt van gezelligheid, is serieus maar heeft ook humor en staat altijd klaar voor een ander. Ze is een muziekliefhebber, heeft een brede muzieksmaak en kan hier met passie van genieten. “Muziek kan haar, zoals ze zegt, omarmen”. Ze gaat graag naar een concert, theater, uit eten of ontvangt gezellig vrienden en familie thuis. Op sportief vlak wandelt en fietst ze en bezoekt regelmatig de sportschool.

Ben jij de man die haar, net zoals de muziek, kan omarmen? 

Aanvullende informatie

Zij heeft halflang bruin haar, groene ogen, kleedt zich naar gelegenheid en maakt altijd een verzorgde indruk. Qua karakter is zij: lief, zorgzaam, enthousiast, bevlogen, kritisch en integer. Zij is een sterke vrouw maar kan ook gevoelig en kwetsbaar zijn. Verder houdt ze ook van het bourgondische leven, zoals van kunst, cultuur en musea. In haar werkzame leven heeft zij overeenkomstig haar opleiding op Hbo niveau maatschappelijke werkzaamheden verricht. Nu geniet zij van haar pré pensioen en doet nog vrijwilligers werk. 

Wil jij met deze leuke en avontuurlijke vrouw kennismaken?

Aanvullende informatie

Zij heeft lang krullend rood haar, blauwe ogen, kleedt zich verzorgd, vrouwelijk, enigszins alternatief en ziet er jeugdig uit. Haar karakter is: sociaal, empathisch, optimistisch, behulpzaam, vriendelijk, open, eerlijk, betrouwbaar, lief en avontuurlijk. Daarnaast is ze geordend, weloverwogen, serieus en staat met beide benen stevig op de grond. Heeft humor en kan soms een tikkeltje impulsief zijn. Ze staat positief in het leven, regelmatig heeft ze de behoefte om zich even op haar binnenwereld te richten en de rust in zichzelf op te zoeken.

Verder heeft ze 2 kinderen, 4 kleinkinderen en een broer. Haar eengezinswoning heeft ze sfeervol ingericht. Ze werkt als therapeute in haar praktijk aan huis en in een complementair gezondheidscentrum. In haar werk gebruikt ze de volgende werkvormen: Neuro-, en biofeedback, NLP, EMDR, EFT, RET, persoonlijke ontwikkeling en astrologie (afbouwende om zodoende tijd vrij te maken om een relatie op te bouwen). Deze vrouw heeft een auto, rookt niet en drinkt met mate.

Zij houdt van: gezellig een terrasje pakken, uit eten, muziek luisteren, bandje kijken en luisteren, schouwburg, theater, festivals, sauna, braderie, rommelmarkt, wandelen, fietsen, fotograferen en fitness. Qua vakanties: heeft veel van Europa gezien en is een aantal keren in Egypte en Tunesië geweest. Haar voorkeur gaat uit naar actieve vakanties met voldoende ruimte voor rust en ontspanning. Ook vindt ze het fijn om de cultuur van een land te ontdekken en contact te maken met de lokale bevolking.

Zij zoekt: een mannelijke, stoer geklede, verzorgde, lieve, zorgzame, vriendelijke, positieve, avontuurlijke, eerlijke, betrouwbare en standvastige man op wie zij kan bouwen. Iemand die een goede gesprekspartner is, van humor houdt en 100% voor de relatie wil gaan. Liever geen kale man maar bij de juiste match is dat zeker een optie. Echter haar voorkeur gaat uit naar een man met (half)lang haar en een stoppelbaard. Het is een pré wanneer hij geïnteresseerd is in spiritualiteit en de diepere zaken van het leven.

Aanvullende informatie

Zij heeft halflang donkerblond/bruin haar, blauw/grijze ogen, een normaal postuur en kleedt zich trendy en casual. Haar karakter is: serieus, loyaal, betrokken, eerlijk en meegaand. Ze is geïnteresseerd in spiritualiteit, heeft diepgang en ook humor. Ze heeft 2 volwassen uitwonende kinderen en 2 kleinkinderen. Haar eengezinswoning heeft ze sfeervol ingericht. Verder zorgt ze er voor dat ze op de hoogte is van het nieuws en de actualiteiten en verricht de gangbare zaken op haar laptop.

Zij houdt van: films kijken via Netflix, met vriendinnen winkelen, ergens iets eten of drinken, naar de bioscoop of een festival gaan. Vakanties: naar haar geboorteland Canada, heeft Spanje en Zweden bezocht. Zij staat open voor ideeën, ook weekendjes weg gaan vindt ze leuk om te doen.

Zij zoekt: een vitale, standvastige en sociale man. Hij heeft diepgang (is een goede gesprekspartner), inlevingsvermogen en kan vertrouwen geven. Ze rookt niet, drinkt met mate, houdt van huisdieren, populaire muziek, fietsen en wandelen.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken