fbpx

Persoonlijke relatiebemiddeling Utrecht

Utrecht

Ben je op zoek naar een partner die écht bij jou past, dan is relatiebemiddeling in Utrecht de meest ideale oplossing. Datingsites stellen veel singles teleur. Dat vinden wij erg vervelend, want het is belangrijk om nooit het vertrouwen te verliezen in de liefde. Bij ons kun je terecht voor persoonlijke relatiebemiddeling in Utrecht. We zijn tevens actief door heel Nederland en België, daardoor hebben we een groot bestand singles. Met liefde gaan we voor jou op zoek naar de perfecte match. Bij ons word je geholpen door één consulent uit eigen regio. Ideaal: zo heb je één vertrouwd aanspreekpunt waarbij je terecht kunt. 60PlusRelatie is lid van het Singles Keurmerk. Laat het zoeken naar een partner dus over aan dé specialist op dit gebied: 60PlusRelatie.

Over 60PlusRelatie

Voor relatiebemiddeling in Utrecht ben je zeker aan het juiste adres bij 60PlusRelatie. Wij maken het vinden van een partner een stuk makkelijker en aangenamer voor je. Met onze discrete en succesvolle werkwijze gaan we op zoek naar de ideale partner voor jou. Hieronder vind je onze kernpunten op een rij en wordt duidelijk wat wij jou te bieden hebben:

  • Altijd persoonlijke communicatie;
  • Speciaal gericht op singles van 60 tot 80 jaar;
  • Werkzaam door heel Nederland en België;
  • Een eigen vaste consulent in de regio;
  • Singles Keurmerk van de branchevereniging;
  • Kwaliteit verzekerd.

De werkwijze van 60PlusRelatie

Het eerste contact is altijd een telefoongesprek met de consulent uit eigen regio. In dit telefoongesprek vertellen we meer over de werkwijze van 60PlusRelatie. Naar aanleiding van dit telefoongesprek volgt een persoonlijke afspraak bij jou thuis. Wanneer je ervoor kiest om met ons een samenwerking te starten, volgt een uitgebreid intakegesprek. Na het intakegesprek volgt het meest spannende én het leukste… de zoektocht naar jouw perfecte match!

Neem direct contact met ons op!

Op zoek naar een partner in Utrecht? Kies voor 60PlusRelatie en je bent verzekerd van persoonlijke, kwalitatief hoogwaardige hulp. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

  • 1

Zoek een consulent in de buurt

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in.