fbpx
De liefde was nog nooit zo dichtbij!

Hij fotografeert graag, bij voorkeur portretten, landschappen en architectuur. Hij is dol op reizen, stedentrips, weekjes weg, lange reizen...genoeg te ontdekken! Hij ziet zichzelf in de toekomst wel met een camper op pad gaan. Samen met zijn nieuwe partner natuurlijk. Als hij niet reist leest hij graag een goed boek en dagelijks valt de Volkskrant op de deurmat. TV kijkt hij nauwelijks, hooguit een spannende serie. Zijn museumjaarkaart wordt veel gebruikt en eigenlijk is hij wel in voor alles op cultureel gebied.

Zijn karakter? Hij is een rasoptimist, trouw, loyaal, ondernemend, sociaal en behulpzaam. Kortom, een echt mensenmens.

Ben jij die spontane, gelijkgestemde vrouw die klaar is voor het leven 2.0?

Aanvullende informatie

Een vlotte man met een vriendelijke uitstraling, jong van lijf en geest, kort grijs haar, blauwe ogen, een slank tot normaal postuur en kleedt zich in verzorgde casual/klassieke kleding. Hij is werkzaam voor zijn eigen stichting. Naast zijn werk spendeert hij veel tijd bij zijn paard, dat is zijn passie. Als hij thuis is, leest hij graag de krant of een tijdschrift en kan een goede maaltijd met een mooi glas wijn enorm waarderen, zeker met een lekker muziekje op de achter grond

Naast het reizen voor zijn werk heeft hij ook veel gereisd met een voorkeur voor Azië. Samen met een vrouw zou hij graag  weer terug gaan, warme vakantiebestemmingen hebben zijn voorkeur. Zijn karakter weerspiegelt een gedreven, dynamische persoonlijkheid met een eigenwijze ondertoon. Hij straalt een sterke persoonlijkheid uit. 

Ben jij de dynamische vrouw die met hem graag de liefde voor paarden deelt?

Aanvullende informatie

Een actieve, veelzijdige, romantische man met humor, sprekende blauwe ogen, griis haar en een vriendelijke glimlach, kleedt zich in een verzorgde, casual stijl en heeft een normaal postuur 1.84m. In zijn werkzame leven heeft hij altijd commerciële functies gehad én is zelfstandig ondernemer (HBO) geweest. Hij heeft verschillende interesses, wandelt en fietst graag, houdt van tuinieren, klussen, dansen, reizen én heeft plezier in zijn vrijwilligerswerk. Hij is geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling, familieopstellingen, cabaret - en muziekvoorstellingen, theater en heeft een brede muzieksmaak, hij vindt het leuk om de cultuur, natuur en architectuur te bekijken in en buiten Europa en staat open voor ideeën.

Ben jij die vrouw met inlevingsvermogen, die graag liefde geeft en ontvangt?

Aanvullende informatie

Deze jongensachtige weduwnaar 1.87m, felblauwe ogen, korte grijze haren, stoppelbaardje en slank postuur gaat 100% voor een vrouw. Is een selfmade man en heeft zijn bedrijf 3 jaar geleden verkocht en geniet van zijn vrije tijd. Hij houdt van lezen, muziek luisteren; klassiek, 70ties en 80ties, wandelen, fietsen en trekt er graag op uit, terrasje pakken, concert, theater, opera of bioscoop. Is emotioneel beschikbaar en gaat een goed gesprek niet uit de weg. 

Ben jij die lieve vrouw die een open een eerlijk relatie wil opbouwen?

Aanvullende informatie

Met deze (bijna) ideale schoonzoon (Mbo) kom je overal prima voor de dag! Hij is sociaal, behulpzaam en kan met iedereen prima overweg. Hij loopt en fietst graag en thuis, kruip je gewoon lekker tegen hem aan!

Hou je van gezelligheid? Ben je spontaan? Dan zou dit bést wel eens jouw droomman kunnen zijn...

Aanvullende informatie

Deze vriendelijke verzorgde man met een positieve uitstraling en een twinkeling in zijn ogen, heeft kort wit grijs haar, blauwe ogen en draagt een bril. Hij houdt van “punktlichkeit” en sfeer, is opgeruimd en een echt gezelligheidsmens, loyaal aan zijn vriendschappen, behulpzaam, bescheiden en eerlijk. Hij gaat graag zwemmen, fietsen of wandelen. Hij houdt van winkelen, uit eten gaan en gaat geregeld naar het concertgebouw in Amsterdam.

Ben jij die gezellige, sociale vrouw met humor die met hem graag wil genieten?

Aanvullende informatie

Wat onze klanten zeggen!

Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting
Hallo Lindsy We hebben elkaar gister voor de eerste keer ontmoet. Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting. We hebben afgesproken aankomende vrijdag samen uit eten te gaan. We gaan dus verder om elkaar beter te leren kennen.
Lees verder...
We gaan binnenkort samen op vakantie!
Goeiemorgen Lindsy, het gaat goed tussen ons beiden! We gaan binnenkort samen op vakantie! Proef op de som 🏝 Ik zal je na de vakantie nog iets laten weten!
Lees verder...
Ik ben echt gek op haar en de kinderen!!
Hallo Ingrid, Ja we zijn nog steeds happy, natuurlijk zijn er dingetjes waarover we discussiëren maar dat is in elke relatie! Knap gedaan hoor, ze was mijn tweede voorstel, ik ben echt gek op haar en de kinderen!! We gaan volgende week lekker met zijn tweeën even weekje weg!! Heb er zin in en ben benieuwd naar onze toekomst samen. Bedankt voor jouw bemiddeling, zonder 40 Plus Relatie had ik haar nooit ontmoet!! Groetjes A. uit Den Haag
Lees verder...
We hebben een fijne klik met elkaar
Hallo Josje Ik er R. hebben mekaar al een paar keer ontmoet. Wat verrassend leuk bleek te zijn. We hebben een fijne klik met elkaar. En we gaan samen ontdekken of er meer is Voor mij tot nu toe erg ߘ렦ijn om samen op ontdekkingsreis te zijn. Groet B.
Lees verder...
Nooit geschoten is altijd mis toch!! 
Goedemiddag Armanda, Dank je wel voor je nieuwe voorstel. Laten we er maar weer voor gaan vindt je ook niet? Nooit geschoten is altijd mis toch!! Ik vind dat je hartstikke je best voor ons, "de cliënten ", doet en dat mag ook eventjes gezegd worden. Groetjes!
Lees verder...
Kort maar krachtige eerste date gehad.
Hé Jos... net een kort maar krachtige eerste date met C. gehad. En jahoor, je leest het goed; eerste 😊 Er volgt sowieso een tweede. C. klopt, C. is eerlijk en ik vind C. leuk. Dusss... dankjewel, wordt ongetwijfeld vervolgd 😁
Lees verder...
Hoe mooi kan het zijn
Hallo Josje, Ik wil je toch graag even laten weten dat het momenteel heel goed gaat met J. en mij. We hebben erg veel interesses samen en doen ook al erg veel samen. Wandelen fietsen genieten van de natuur en delen van muziek zelfs op de piano. We hebben allebei een rugzak(je) maar ook daarmee helpen we elkaar door veel erover te praten. Hoe mooi kan het zijn. We genieten veel samen en van elkaar. Ik wist niet meer dat dit bestaat en dat we samen er zo van kunnen genieten. Er gaat een hele andere wereld voor mij ( en ook voor Jaap) open. Dank je wel! 🍀🍀 Groetjes J.
Lees verder...
Het was geweldig. Wat een leuke man
Nou Els, het was geweldig. Wat een leuke man. Ik kon lekker mezelf zijn en hij heeft dezelfde humor als ik wat ik heel erg belangrijk vind. Ik ben echt verrast, ik heb gewoon last van een beetje vlinders idioot, maar het was zo leuk.
Lees verder...
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca.
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca. Het gaat heel goed met ons. We genieten hier van de rust en alle moois in de omgeving. Groetjes, ook van B&O
Lees verder...
Beide hebben veel gevoelens voor elkaar.
Goedemorgen Amanda, fijn je te vertellen dat het goed gaat tussen ons. Wie zien elkaar vrijdag weer waar we naar uitkijken. Ik ga stampot andijvie maken met een bal gehakt uit eigen keuken. Daar is ze gek op. We eten bij haar thuis, een fijn huis. We bellen elkaar alle dagen en dat voelt goed, we hebben elkaar veel te vertellen. Beide hebben veel gevoelens voor elkaar. Als we samen gaan ga ik naar haar, daar zijn we samen al uit. Ze heeft een kamer voor me heel leuk en gezellig ingericht waar ik mn dingetjes kwijt kan super lief. We gaan er voor daar een mooie toekomst en gelukkig te zijn. We nemen de tijd… Groeten!
Lees verder...