woensdag, 07 maart 2018 09:57

Een goed gevoel en snel vertrouwd met elkaar

Dat is wat Gerrie en Wim mij vertellen als ik bij hen op bezoek ben. Ze vertrouwen me hun persoonlijke verhaal toe. Het is augustus 2017 als ik Gerrie mag inschrijven bij 60PlusRelatie, omdat ze graag weer een relatie wil. Ze heeft al een aantal keren meegewandeld met Single Evenementen en ze heeft daar leuke mensen ontmoet, maar ze wil nu graag de ware ontmoeten en daarom besluit ze zich in te schrijven. Wim had me al eerder benaderd om zich in te laten schrijven en ik weet nog toen ik bij hem was, dat hij me eerst wilde afbellen, omdat het toch wel erg spannend was.

"Dat ziet er goed uit"

Gelukkig heeft hij dat niet gedaan, anders zaten we nu niet met z’n drieën bij elkaar. Wim had al wat voorstellen gehad, maar de juiste klik was er nog niet. Hij had het niet meer verwacht, maar toen ik hem belde en vertelde over Gerrie, ze wonen beiden ook nog in hetzelfde dorp, wilde hij daar graag meer van weten. Ze hebben met elkaar afgesproken en Gerrie dacht toen ze Wim zag: “dat ziet er goed uit”. Hij zag eerst nog iemand anders zitten, waarvan hij hoopte dat het Gerrie niet was... gelukkig was dat ook zo. Hij was blij toen hij Gerrie zag. Ze hebben lang met elkaar gesproken, koffie en een borrel gedronken en op weg naar huis, ze wonen tien minuten bij elkaar vandaan, hoe wonderlijk kan het gaan, voor een volgende keer afgesproken. Ze wilden het allebei een kans geven!

"Zij heeft de proeftijd doorstaan"

In de volgende ontmoetingen hebben ze veel over de kinderen gesproken, ze hebben beiden twee kinderen en ook beiden twee kleinkinderen. Ze zijn inmiddels samen een dagje naar Breda geweest, naar de dochter van Gerrie en dat was heel gezellig. Ook het weekend Winterberg is goed gegaan! Inmiddels zijn ze een half jaar samen en Wim zegt al lachend "Gerrie heeft de proeftijd doorstaan". Op mijn vraag of hij ook een proeftijd had, zegt Gerrie dat hij daar niet echt rekening mee heeft gehouden…

Elkaar respecteren 

Waarom klikt het nu vraag ik en daarop geven ze als antwoord dat het belangrijk is om elkaar te respecteren, je hebt beiden een “verleden”. Zowel een scheiding als een overlijden kent beiden een rouwproces en dat heeft tijd nodig en “opnieuw” beginnen ook. Met veel communiceren ook over het verleden, nu gelukkig over de leuke dingen en over een toekomst samen, dat maakt het zo mooi! Je hebt beiden je leven en het kost tijd om naar elkaar toe te groeien en begrip voor elkaar hierin is heel belangrijk en dat hebben ze voor elkaar!

Persoonlijk bij 60PlusRelatie

Wim geeft aan dat hij blij is met de werkwijze van 60PlusRelatie, dat een persoonlijk consulent op bezoek komt, dat geeft een vertrouwd gevoel. Hij heeft ook wat ervaring op datingsites, maar daar had hij geen goed gevoel bij. Gerrie is blij dat ze het advies van haar dochter heeft opgevolgd om mee te gaan wandelen met Single Evenementen en zo heeft ze haar consulent leren kennen en heeft ze uiteindelijk de stap gezet om zich in te schrijven bij 60plusrelatie. Fijn om dit te mogen doen voor Gerrie en Wim. Ik wens ze alle liefde en mooie toekomstplannen!

Consulent Jeanette Kers

 

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input
 9. Voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
 10. Nieuwsbrief ontvangen?
  Ongeldige invoer