Zoek niet verder – wij vinden jouw nieuwe liefdespartner!

Je bent terecht gekomen bij het grootste relatiebureau van Nederland. Vraag nu direct een gesprek aan met één van onze matchmakers. 

  • Wij hebben al meer dan 15.000 matches gemaakt!

Ja, ik wil meer weten

De liefde was nog nooit zo dichtbij!

Succes gegarandeerd!

We zijn zó overtuigd van ons succes dat we – als enige relatiebureau in Nederland – succesgarantie bieden. Wij gaan ervoor zorgen dat jij binnen een jaar een nieuwe liefdespartner hebt. Daar mag je ons aan houden!

En als jij na een jaar nog steeds single bent – wat we ons nauwelijks kunnen voorstellen – dan verlengen wij jouw lidmaatschap met een half jaar. Helemaal gratis! Kijk, dát is nou succesgarantie…

Deze succesgarantie durven wij te geven, vanwege onze jarenlange expertise en ervaren matchmakers.

Succesgarantie
Gegarandeerde ontmoetingen
Echte ontmoetingen met andere gelijkgestemde singles!
100% inzet
Wij doen ons uiterste best dat jij slaagt.
Expertise!
Meer dan 20 jaar ervaring.
Personal Matchmaker
Van kennismaking tot relatie, jouw eigen Personal Matchmaker.
Passende profielen
Een voorstel is bij ons pas een voorstel als jij het passend vindt!
Singles Keurmerk
Singles Keurmerk
Lid van de Branchevereniging Relatiebemiddeling, dus kwaliteit en veiligheid gewaarborgd!

De Personal Matchmakers

Wat gaan jullie nu precies voor mij doen?

Werkwijze

Vertrouwen is onze basis. De klik tussen jou en de matchmaker is cruciaal. Hier deel je jouw verhaal en je ideale match, zodat we een helder beeld krijgen. Als je besluit met ons samen te werken, volgt het spannende intakegesprek. Een nieuwe liefdesreis begint!

Jouw investering

Benieuwd naar onze tarieven?
Een nieuw begin voor 60 plussers
Ontdek de voordelen van het samen zijn op latere leeftijd met een leven voor ervaring
Downloaden
Welke partner past bij mij?
Kom erachter welke partner echt bij je past!
Downloaden
Advies gesprek
Met de Personal Matchmaker
Plannen

Wat onze klanten zeggen!

Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting
Hallo Lindsy We hebben elkaar gister voor de eerste keer ontmoet. Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting. We hebben afgesproken aankomende vrijdag samen uit eten te gaan. We gaan dus verder om elkaar beter te leren kennen.
Lees verder...
We gaan binnenkort samen op vakantie!
Goeiemorgen Lindsy, het gaat goed tussen ons beiden! We gaan binnenkort samen op vakantie! Proef op de som 🏝 Ik zal je na de vakantie nog iets laten weten!
Lees verder...
Ik ben echt gek op haar en de kinderen!!
Hallo Ingrid, Ja we zijn nog steeds happy, natuurlijk zijn er dingetjes waarover we discussiëren maar dat is in elke relatie! Knap gedaan hoor, ze was mijn tweede voorstel, ik ben echt gek op haar en de kinderen!! We gaan volgende week lekker met zijn tweeën even weekje weg!! Heb er zin in en ben benieuwd naar onze toekomst samen. Bedankt voor jouw bemiddeling, zonder 40 Plus Relatie had ik haar nooit ontmoet!! Groetjes A. uit Den Haag
Lees verder...
We hebben een fijne klik met elkaar
Hallo Josje Ik er R. hebben mekaar al een paar keer ontmoet. Wat verrassend leuk bleek te zijn. We hebben een fijne klik met elkaar. En we gaan samen ontdekken of er meer is Voor mij tot nu toe erg ߘ렦ijn om samen op ontdekkingsreis te zijn. Groet B.
Lees verder...
Nooit geschoten is altijd mis toch!! 
Goedemiddag Armanda, Dank je wel voor je nieuwe voorstel. Laten we er maar weer voor gaan vindt je ook niet? Nooit geschoten is altijd mis toch!! Ik vind dat je hartstikke je best voor ons, "de cliënten ", doet en dat mag ook eventjes gezegd worden. Groetjes!
Lees verder...
Kort maar krachtige eerste date gehad.
Hé Jos... net een kort maar krachtige eerste date met C. gehad. En jahoor, je leest het goed; eerste 😊 Er volgt sowieso een tweede. C. klopt, C. is eerlijk en ik vind C. leuk. Dusss... dankjewel, wordt ongetwijfeld vervolgd 😁
Lees verder...
Hoe mooi kan het zijn
Hallo Josje, Ik wil je toch graag even laten weten dat het momenteel heel goed gaat met J. en mij. We hebben erg veel interesses samen en doen ook al erg veel samen. Wandelen fietsen genieten van de natuur en delen van muziek zelfs op de piano. We hebben allebei een rugzak(je) maar ook daarmee helpen we elkaar door veel erover te praten. Hoe mooi kan het zijn. We genieten veel samen en van elkaar. Ik wist niet meer dat dit bestaat en dat we samen er zo van kunnen genieten. Er gaat een hele andere wereld voor mij ( en ook voor Jaap) open. Dank je wel! 🍀🍀 Groetjes J.
Lees verder...
Het was geweldig. Wat een leuke man
Nou Els, het was geweldig. Wat een leuke man. Ik kon lekker mezelf zijn en hij heeft dezelfde humor als ik wat ik heel erg belangrijk vind. Ik ben echt verrast, ik heb gewoon last van een beetje vlinders idioot, maar het was zo leuk.
Lees verder...
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca.
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca. Het gaat heel goed met ons. We genieten hier van de rust en alle moois in de omgeving. Groetjes, ook van B&O
Lees verder...
Beide hebben veel gevoelens voor elkaar.
Goedemorgen Amanda, fijn je te vertellen dat het goed gaat tussen ons. Wie zien elkaar vrijdag weer waar we naar uitkijken. Ik ga stampot andijvie maken met een bal gehakt uit eigen keuken. Daar is ze gek op. We eten bij haar thuis, een fijn huis. We bellen elkaar alle dagen en dat voelt goed, we hebben elkaar veel te vertellen. Beide hebben veel gevoelens voor elkaar. Als we samen gaan ga ik naar haar, daar zijn we samen al uit. Ze heeft een kamer voor me heel leuk en gezellig ingericht waar ik mn dingetjes kwijt kan super lief. We gaan er voor daar een mooie toekomst en gelukkig te zijn. We nemen de tijd… Groeten!
Lees verder...
De liefde was nog nooit zo dichtbij!