fbpx

Ontmoet deze loyale man van 74 jaar uit Limburg. Met een vriendelijke uitstraling, bruine ogen, kort kaalgeschoren haar en een normaal postuur, heeft hij een casual kledingstijl. Eerlijk, betrouwbaar en loyaal, hij staat bekend om zijn recht-door-zee mentaliteit. Zijn levensmotto is: "wie goed doet, goed ontmoet". Hij geniet van het luisteren naar muziek en bekijkt graag muziekprogramma's thuis. Hij houdt van fitness en wandelen, en zijn ultieme wens is om ooit de pelgrimstocht van Lourdes naar Santiago de Compostela te voltooien. Spiritualiteit speelt een belangrijke rol in zijn leven, en hij is een meester in Reiki. Als het gaat om vakanties, gaat zijn voorkeur uit naar landen als Slovenië, Zwitserland en Oostenrijk. Hij zou graag deze bestemmingen samen met een toekomstige partner willen verkennen. Natuurlijk staat hij open voor de ideeën en wensen van zijn toekomstige partner.

Ben jij die liefdevolle vrouw doe met hem wilt genieten?

Aanvullende informatie

Zeer representatieve verzorgde man met normaal postuur, 1m80 lang, blauw/grijze ogen en kalend gemillimeterd haar. Hij is creatief van geest, ondernemend, eerlijk, georganiseerd, serieus en standvastig. Daarbij heeft hij absoluut ook humor. Hij is nog steeds actief als zelfstandig ondernemer (Hbo) in software zaken en doet vrijwilligerswerk.

Wil jij met deze boeiende man kennismaken?

Aanvullende informatie

Ontmoet deze reislustige man: vriendelijk, 1.89 meter lang, met blauw/groene ogen en kort grijzend haar. Zijn casual/moderne en verzorgde kledingstijl past perfect bij zijn slanke tot normale postuur. Zijn karakter straalt rust, sociaal zijn, levensgenieten, reislust, bourgondischheid, brede interesses, gezelligheid, zorgzaamheid en zelfvoorzienendheid uit. Hij houdt van fietsen, wandelen, tuinieren, klussen, modelbouw en culinaire avonturen, zowel thuis als uit eten.Een theater- of schouwburgbezoek is iets waar hij graag voor openstaat. Reizen zit in zijn bloed, met prachtige bestemmingen als Amerika, de Dominicaanse Republiek en heel Europa, verkend per auto, vliegtuig of cruiseboot. Zijn vakanties combineren cultuur, avontuur en ontspanning. Weekenden, stedentrips of gezellige dagjes uit staan ook op zijn verlanglijstje.

Ben jij die zachtaardige vrouw die met hem de wereld wilt ontdekken?

Aanvullende informatie

Een sympathieke, romantische, sociale, bourgondische en jeugdig ogende man. Hij heeft een normaal postuur, is 1m78 lang, heeft blauw/grijze ogen en donkerblond kort geschoren haar. Hij heeft een verzorgde moderne baard en draagt een trendy bril. Zijn kledingstijl is casual/ modern en naar gelegenheid. Hij heeft zijn zaakjes netjes op orde, houdt van wandelen, fietsen, musicals, koken en uit eten gaan. Hij kijkt er naar uit om weer mooie momenten te delen en heerlijk samen te koken.

Zit jij binnenkort met hem aan een romantisch diner?

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in.