fbpx

Man met normaal postuur, kort grijs haar en groen/bruine ogen straalt rust uit. Eerlijkheid, betrouwbaarheid, attent, ondernemendheid, serieusheid en humor zijn slechts enkele van zijn vele sterke karaktereigenschappen. Zijn werk in de groente- en fruitteelt branche toont zijn passie voor de natuur. In zijn vrije tijd geniet hij van diverse activiteiten, zoals lezen, fietsen, wandelen, terrasjes bezoeken, uit eten gaan en leuke uitstapjes maken. Deze veelzijdige man staat open voor nieuwe ontmoetingen en gedeelde avonturen.

Ben jij die vrolijke vrouw die binnenkort met deze leuke man op een terrasje zit?

Aanvullende informatie

Deze creatieve man is actief en behulpzaam. Hij is slank, 1,73m lang en kleedt zich casual, zijn haar is halflang en blond, mooie lach, bril, blauwe ogen. Hij werkte als decoratieschilder en daarnaast is hij kunstschilder. Hij vermaakt zich met schilderen, muziek maken, literatuur lezen, klussen, wandelen en met de camper de natuur in en nieuwe stekken ontdekken.

Ben jij die vitale vrouw die met hem al wandelend op ontdekkingsreis gaat?

Aanvullende informatie

Deze sociale man is communicatief, empathisch en zelfstandig. Hij is volslank met een lengte van 1.74m., heeft een verzorgd uiterlijk en gaat casual gekleed. Hij werkt als bouwkundig- en schade-expert. Hij vermaakt zich in zijn vrije tijd met naar de sauna gaan,wandelen, fietsen, buiten zwemmen, vrijwilligerswerk, lid van een sociëteit en van een MKB club, uitgaan: theater, bioscoop, terrasje. Hij is gek op reizen, wintersport en verre reizen.

Ben jij die vrouw die mooie reizen met hem maakt?

Aanvullende informatie

Deze galante man heeft een rustig karakter, is diplomatiek, zelfstandig en breed geïnteresseerd. Hij is 1m84 lang met een slank figuur, verzorgd baardje, snor, grijs kapsel, bril. Modern gekleed in jeans met jasje. Hij werkte als ontslagambtenaar en studeerde sociologie. Hij vermaakt zich met lezen, zijn kleinkinderen, foto collages maken, muziek luisteren (country, klassiek), wandelen, sauna, museum, concert.

Ben jij die vrouw die samen met hem zijn mooie leven wil delen?

Aanvullende informatie

Deze moderne, rustige man is actief, sportief en houdt van kwaliteit. Hij is 1,75m lang met een normaal postuur en kleedt zich met zorg modern/casual, heeft grijs haar, bruine ogen en draagt een moderne bril.  Hij werkt als leidinggevende met een grote groep mensen in de logistiek. Is geïnteresseerd in speciale bieren, doet vrijwilligerswerk voor het bloemencorso en is secretaris voor een vereniging. Hij vraagt zich af wat mensen drijft en is daarmee belangstellend naar anderen.

Ben jij die vrouw die samen met hem wil genieten van de gewone dingen in het leven?

Aanvullende informatie

Hij is een breed geïnteresseerde man met een normaal postuur,  1m90 lang en kort gemillimeterd kaar. Zijn karakter kunnen we als volgt omschrijven: sociaal, gevoelig, zorgzaam, behulpzaam, ondernemend, gedreven, huiselijk, serieus, humoristisch en geïnteresseerd. Een ondernemer met creatieve ideeën, die er naar uitkijkt om  met een nieuwe partner leuke dingen te ondernemen. Zoals samen naar een concert, lekker uit eten, dansen, naar de schouwburg of gezellig ergens iets gaan drinken, hij staat overal voor open.

Ben jij de vrouw, die net als hij, 100% voor de relatie gaat?

Aanvullende informatie

Man met een slank/normaal postuur, kleedt zich verzorgd en casual. Hij is sociaal, eerlijk, attent, loyaal, vrijgevig, belangstellend, respectvol, sportief en serieus. Heeft ook humor, is een natuurliefhebber en fotografeert graag wilde dieren. Hij heeft gewerkt op Mbo niveau en geniet nu van zijn pensioen.

Zou jij met deze leuke man willen kennismaken?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in.