fbpx
De liefde was nog nooit zo dichtbij!

Hij heeft een normaal postuur en een casual smart kledingstijl. Met zijn donkerblonde haar en een keurig getrimde baard, ziet hij er verzorgd uit. Integer, flexibel en trouw, met een sportieve inslag en een gevoelige kant die genegenheid kan tonen. Brede interesses en zelfbewust. Na een glansrijke carrière als o.a. directeur van een internationaal bedrijf, geniet hij nu van een welverdiend pensioen. Zijn passies zijn onder andere: muziek, sporten, wandelen, warme Europese landen, fietsen, kunst, lezen, koken en vooral alles wat met Italië te maken heeft. Hbo + 

Ben jij die stabiele, zelfstandige warme persoonlijkheid? Dan zoekt hij jou!

Aanvullende informatie

Ontmoet een ondernemende weduwnaar met een tijdloos charisma. Zijn grijze haar, blauwe ogen achter een bril en verzorgde ringbaard met snor geven hem een charmante uitstraling. Met een normaal postuur, gekleed in casual stijl, belichaamt hij een actieve en sociale levenshouding. Als een eerlijk, emotioneel en ondernemend mens, luistert hij graag naar anderen. Als eigen ondernemer, nog steeds actief, deelt hij zijn passie voor werk en het leven. In zijn vrije tijd geniet hij van wandelen, fietsen, uit eten gaan, theaterbezoeken en terrasjes. Liefde voor reizen is er, bij voorkeur samen met die ene speciale vrouw. 

Ben jij klaar voor een nieuwe reis vol lachen, liefde en onvergetelijke momenten? 

 

Aanvullende informatie

Een vriendelijke en verzorgde man met grijs haar, blauwe ogen en een bril, straalt gezelligheid en eerlijkheid uit. Hij is sociaal, flexibel en direct, maar met duidelijke grenzen en een vleugje ongeduld. Als voormalig ondernemer en trotse vader en opa, geniet hij van zijn ruime huis, omgeven door familie en vrienden. Hij is actief, houdt van wandelen, fietsen, bridgen en golfen, en deelt graag spontane uitjes en terrasjes met goed gezelschap. Zijn reislust strekt zich uit naar zonnige bestemmingen binnen Europa.

Ben jij die gezellige, ondernemende vrouw met een eigen mening en eerlijk en zorgzaam? 

 

Aanvullende informatie

Vriendelijke uitstraling, 1m77 lang, normaal postuur, casual gekleed. Actief en een tikkeltje verlegen, maar staat altijd open voor nieuwe ervaringen. Algemeen ontwikkeld met oprechte interesse in anderen. Meer een één op één mens. Als ZZP'er is hij zelfstandig en gedreven. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met het samenstellen van een radioprogramma, klussen, de natuur, fietsen bij mooi weer, fotograferen, lange afstandswandelingen en reizen in Europa. Grote wens is de natuurparken in West Amerika bezoeken.

Ben jij een spontane ondernemende vrouw, die houdt van een man met brede interesses?

Aanvullende informatie

Stel je een lange, verzorgde man voor met een jeugdige uitstraling en een slank postuur. Zijn donkerblonde haar geeft hem een charmante en tijdloze look. In zijn vrije tijd heeft hij een breed scala aan interesses; hij is een liefhebber van uitgaan, werkt graag in zijn tuin en ontspant terwijl hij uitwaait op het strand. Daarnaast vindt hij het heerlijk om de natuur op te zoeken, een wandeling in het bos te maken of te genieten van culinaire ervaringen, zoals uit eten gaan of samen een terrasje pakken. Thuis is hij evenveel in zijn element, met een voorliefde voor barbecue-avonden en gezellig samen koken, vergezeld van een goed glas wijn. Wat hem nog aantrekkelijker maakt, is zijn sterke band met zijn familie en een solide vriendenkring die hij koestert. Zijn sociale cirkel getuigt van zijn warme en attente persoonlijkheid.

Ben jij die moderne, verzorgde vrouw die zijn leven compleet maakt?

Aanvullende informatie

Hij is op zoek naar een bijzondere connectie. Met zijn slanke, sportieve gestalte, blauwe ogen en bruin haar is hij een opvallende verschijning. Als ondernemer kiest hij zorgvuldig zijn opdrachten, waarbij hij gelooft dat het leven belangrijker is dan werken. Deze intelligente man is een echte buitenmens en houdt van actieve bezigheden zoals wielrennen, golf, hardlopen en skiën. In zijn vrije tijd leest en fotografeert hij ook graag. Wat zijn karakter betreft, streeft hij bewust naar quality time in het leven. Hij is een zeer betrokken vader en geniet van de tijd met zijn kinderen (tieners). Ondanks zijn drukke leven, is hij aanwezig in het moment. 

Ben jij de jeugdige vrouw met joie de vivre, sportief en net als hij altijd in voor een ontdekking?

Aanvullende informatie

Deze man is op zoek naar iemand om de geneugten van het leven mee te delen. Met zijn gezette gestalte en eigen kledingstijl valt hij op in de menigte. Hij meet 1.80 meter en straalt zelfvertrouwen uit. Zijn werk draait om het organiseren van wijnproeverijen, wat zijn passie voor goede wijn weerspiegelt. In zijn vrije tijd kijkt hij graag naar sport, luistert naar muziek en geniet van het organiseren van de wijnproeverijen. Hij gaat ook graag op zoek naar nieuwe wijnen tijdens wijnvakanties en soms op een cruise. Deze man is een makkelijke prater wat leidt tot prettige conversaties. Hij waardeert onafhankelijkheid en laat zijn partner graag vrij. Het is belangrijk om te weten dat hij geen huisdieren heeft en niet bijzonder sportief is.

Ben jij een vrouw die haar eigen leven heeft maar samen met hem wil genieten en ontdekken?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3

Wat onze klanten zeggen!

Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting
Hallo Lindsy We hebben elkaar gister voor de eerste keer ontmoet. Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting. We hebben afgesproken aankomende vrijdag samen uit eten te gaan. We gaan dus verder om elkaar beter te leren kennen.
Lees verder...
We gaan binnenkort samen op vakantie!
Goeiemorgen Lindsy, het gaat goed tussen ons beiden! We gaan binnenkort samen op vakantie! Proef op de som 🏝 Ik zal je na de vakantie nog iets laten weten!
Lees verder...
Ik ben echt gek op haar en de kinderen!!
Hallo Ingrid, Ja we zijn nog steeds happy, natuurlijk zijn er dingetjes waarover we discussiëren maar dat is in elke relatie! Knap gedaan hoor, ze was mijn tweede voorstel, ik ben echt gek op haar en de kinderen!! We gaan volgende week lekker met zijn tweeën even weekje weg!! Heb er zin in en ben benieuwd naar onze toekomst samen. Bedankt voor jouw bemiddeling, zonder 40 Plus Relatie had ik haar nooit ontmoet!! Groetjes A. uit Den Haag
Lees verder...
We hebben een fijne klik met elkaar
Hallo Josje Ik er R. hebben mekaar al een paar keer ontmoet. Wat verrassend leuk bleek te zijn. We hebben een fijne klik met elkaar. En we gaan samen ontdekken of er meer is Voor mij tot nu toe erg ߘ렦ijn om samen op ontdekkingsreis te zijn. Groet B.
Lees verder...
Nooit geschoten is altijd mis toch!! 
Goedemiddag Armanda, Dank je wel voor je nieuwe voorstel. Laten we er maar weer voor gaan vindt je ook niet? Nooit geschoten is altijd mis toch!! Ik vind dat je hartstikke je best voor ons, "de cliënten ", doet en dat mag ook eventjes gezegd worden. Groetjes!
Lees verder...
Kort maar krachtige eerste date gehad.
Hé Jos... net een kort maar krachtige eerste date met C. gehad. En jahoor, je leest het goed; eerste 😊 Er volgt sowieso een tweede. C. klopt, C. is eerlijk en ik vind C. leuk. Dusss... dankjewel, wordt ongetwijfeld vervolgd 😁
Lees verder...
Hoe mooi kan het zijn
Hallo Josje, Ik wil je toch graag even laten weten dat het momenteel heel goed gaat met J. en mij. We hebben erg veel interesses samen en doen ook al erg veel samen. Wandelen fietsen genieten van de natuur en delen van muziek zelfs op de piano. We hebben allebei een rugzak(je) maar ook daarmee helpen we elkaar door veel erover te praten. Hoe mooi kan het zijn. We genieten veel samen en van elkaar. Ik wist niet meer dat dit bestaat en dat we samen er zo van kunnen genieten. Er gaat een hele andere wereld voor mij ( en ook voor Jaap) open. Dank je wel! 🍀🍀 Groetjes J.
Lees verder...
Het was geweldig. Wat een leuke man
Nou Els, het was geweldig. Wat een leuke man. Ik kon lekker mezelf zijn en hij heeft dezelfde humor als ik wat ik heel erg belangrijk vind. Ik ben echt verrast, ik heb gewoon last van een beetje vlinders idioot, maar het was zo leuk.
Lees verder...
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca.
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca. Het gaat heel goed met ons. We genieten hier van de rust en alle moois in de omgeving. Groetjes, ook van B&O
Lees verder...
Beide hebben veel gevoelens voor elkaar.
Goedemorgen Amanda, fijn je te vertellen dat het goed gaat tussen ons. Wie zien elkaar vrijdag weer waar we naar uitkijken. Ik ga stampot andijvie maken met een bal gehakt uit eigen keuken. Daar is ze gek op. We eten bij haar thuis, een fijn huis. We bellen elkaar alle dagen en dat voelt goed, we hebben elkaar veel te vertellen. Beide hebben veel gevoelens voor elkaar. Als we samen gaan ga ik naar haar, daar zijn we samen al uit. Ze heeft een kamer voor me heel leuk en gezellig ingericht waar ik mn dingetjes kwijt kan super lief. We gaan er voor daar een mooie toekomst en gelukkig te zijn. We nemen de tijd… Groeten!
Lees verder...