fbpx

Een man met een grote drive en een vader van twee geweldige dochters (17 en 15 jaar). Zijn dagen zijn gevuld met hard werken maar hij weet tijd vrij te maken om samen dingen te ondernemen. Hij tennist en bokst graag. Het strand trekt hem aan, vooral tijdens stormachtige dagen. Hij houdt van de natuur, gezellig uit eten gaan en stedentrips maken. Hij heeft een huis in het buitenland waar hij graag tijd doorbrengt. Zijn karakter is rustig, nuchter, betrouwbaar, eerlijk en plichtsgetrouw. Hij is geen afwachter, maar pakt kansen wanneer ze zich voordoen. Hij hoopt kennis te maken met iemand die betrokkenheid toont voor zijn bedrijf en voor hem persoonlijk. Zij staat ook energiek en niet passief in het leven. Zij begrijpt dat hij ondernemer is en heeft zelf een goed arbeidsethos. Samen nieuwe avonturen beleven en een liefdevolle toekomst met wederzijds vertrouwen samen opbouwen, is iets wat hij graag wil. 

Ben jij die actieve vrouw met een liefdevolle glimlach die hij hoopt te ontmoeten?

Aanvullende informatie

Hij oogt jonger dan zijn leeftijd is. Kort donkerblond haar, heeft nog geen grijze haren en bruine ogen. Hij houdt echt van het leven!  Hij is eerlijk, sociaal, heeft humor en geeft liever complimenten dan dat hij iemand iets onaardigs vertelt. Hij is een gezellige prater, bourgondisch ingesteld en zeer geïnteresseerd in de ander. Hij wil nog veel en het liefst met iemand samen! Hij gaat er graag op uit, met de auto of op zijn scooter, lekker naar Zandvoort of Amsterdam.  Hij vindt het heerlijk om op een terras te zitten of om uit eten te gaan. Reist graag naar warme landen, hoeft  niet altijd meer zover weg. Een huisje huren of een weekendje weg in Nederland is ook leuk.

Ben jij die gezellige, lieve en sociale vrouw die met hem gezellige dingen gaat ondernemen?

Aanvullende informatie

Hij luistert, hij heeft smaak, hij kookt Mediterraans, hij is slim, ontwikkeld, succesvol, romantisch, sportief en minstens tien jaar jonger qua looks en doen en laten. Kortom, de ideale man voor die ene speciale vrouw die...humor heeft, voldoende diepgang, slank is en een jonge, frisse uitstraling heeft. 

Ben jij die speciale vrouw?

Aanvullende informatie

Deze aantrekkelijke man is sportief, rustig en bescheiden. Hij is 1.85m lang, heeft een normaal postuur en kleedt zich casual, heeft dik grijs kort haar en donkere ogen. Hij werkt als bakker in een broodfabriek. Vermaakt zich met fitness, lezen, de natuur intrekken, familiecontacten onderhouden,  tv kijken, fietsen, zijn gezin en huishouding runnen.

Ben jij die initiatief nemende vrouw die hem verrast met een leuk uitje?

Aanvullende informatie

Hij is gastvrij, charmant, energiek en ook iemand die de kat uit de boom kijkt. Hij praat makkelijk en met veel humor, houdt van gezelligheid en onderneemt graag dingen samen. Verder fietst hij graag, kookt voor zichzelf maar doet dat liever samen. Vroeger heeft hij veel hardgelopen, nu houdt hij van korte wandelingen. Hij houdt van golfen, musea bezoeken en een theatervoorstelling. Regelmatig is hij te vinden in zijn volkstuin en gaat wekelijks naar bridgles. Verder past hij ook nog op zijn kleindochters en houdt zijn kleine sociale kring bij. Hij is dol op kamperen, staat open voor andere soort vakanties maar gaat graag met de auto op vakantie.

Ben jij die actieve vrouw die hem wilt leren kennen?

Aanvullende informatie

Hij is: zeer sociaal, eerlijk, een gezellige prater met humor. Hele leuke vader voor zijn volwassen kinderen. Doorgaans is hij flexibel, niet jaloers en altijd in voor een geintje. Hij is vrolijk en heeft zeker geen last van een ochtendhumeur. Muziek is heel belangrijk voor hem. Een goede film of heerlijk naar sport kijken is iets wat hij graag doet. Verder houdt hij er van om samen uit eten te gaan of een terrasje te pakken. Hij vindt het ook fijn om lekker thuis te zijn en het gezellig te maken met een kaarsje, hapje en drankje. Daarnaast kookt hij graag voor anderen. Heerlijk om een stuk te wandelen of lekker uit te waaien. Hij houdt wel van zon, zee en strand.

Ben jij die spontane, ondernemende vrouw, die hem echt wil leren kennen?

Aanvullende informatie

Hij is lang, innemend, sociaal, flexibel en heel direct op een prettige manier. Hij is niet zo moeilijk maar heeft zeker zijn grenzen. Verder is hij charmant, gastvrij en eerlijk naar anderen toe. Hij laat zijn emoties op het juiste moment zien. Verder is hij een humorvolle man, een makkelijke prater en zeker een gevoelsmens. Hij houdt van: zee, bergen, natuur, fietsen, wandelen en varen. Graag wil hij weer samen genieten van het leven.

Ben jij gezellig, lief, met eigen mening en een beetje zorgzaam?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in.