fbpx
De liefde was nog nooit zo dichtbij!

Lange, slanke man (1.86m), verzorgd, casual gekleed met zeer kort, grijs haar en bruine ogen. Moderne bril en leuke uitstraling. Rookt niet, drinkt bij gelegenheid een biertje, rijdt auto en camper. Weduwnaar, koestert zijn kinderen en kleinkinderen. Hij houdt van de natuur, maakt lange wandel- en fietstochten en geniet soms tussendoor op het terras. Houdt van een gezonde maaltijd en geniet ervan om samen te koken en de dag door te nemen. Deze man is optimistisch, ruimdenkend en nuchter, zelfstandig en actief. Houdt van detectives, gezelschapsspellen en een gezellige avond met vrienden of familie. Neemt je graag mee naar de zon! Deze sociale, loyale man met humor en zelfspot hecht veel waarde aan gelijkwaardigheid in de relatie. Geen ouderwetse rolverdeling maar juist samen de dingen aanpakken en vooral genieten. Het leven op zich als prioriteit nemen en de rest als bijzaak beschouwen.

Zet jij genieten ook op de eerste plaats?

Aanvullende informatie

Hij heeft een vriendelijke uitstraling, bruine ogen, een bescheiden stoppelbaardje, halflang grijs haar en draagt een bril. Hij kleedt zich artistiek/ verzorgd met ruimvallend overhemd. Hij is gescheiden en heeft een dochter en kleindochter, de band met hen evenals met zijn zus en broer is goed. Hoewel hij al ruim 10 jaar met pensioen is, was hij werkzaam als directeur (bedrijfsvoering) in de Kunstwereld. Nu geniet hij van koken, het doorbladeren van kookboeken, het lezen van digitale kranten voor wereldnieuws en ontspant hij voor de tv. Zijn dagelijkse routine omvat een wandeling naar het “IJ” om te genieten van de omgeving, maar hij geniet ook van het observeren van mensen op terrassen. Bezoekt met regelmaat tentoonstellingen of musea met een doelgerichte nieuwsgierigheid. Zijn karakter straalt tevredenheid uit, gekenmerkt door zorgzaamheid, hulpvaardigheid en eerlijkheid, zonder valse verwachtingen te wekken.

Ben jij de vrouw die zijn liefde voor de kunst deelt en met hem van het leven wil genieten?

Aanvullende informatie

Een bescheiden, trouwe en flexibele man. Kort kalend lichtgrijs haar en helder blauwe ogen. Deze man met normaal postuur en een buikje is 1,85m lang en kleedt zich overwegend casual en verzorgd. Hij is werkzaam als bus & touringcar chauffeur en kan zijn tijd zelf indelen. Deze gescheiden man heeft bonuskinderen en woont in een leuke middenwoning in een groot dorp langs de A7. Hij rookt niet, drinkt bij gelegenheid en zoekt graag de gezelligheid op.

Deze positief ingestelde man is een bezige bij en gaat er graag op uit. Een stuk wandelen door de stad, zijn volkstuin bijhouden en lekker uit eten. Samen plannen, een stedentrip maken en thuis gezellig eten en bezoek ontvangen. Een spelletje doen en genieten van de kleine dingen die het leven mooi maken. Deze lieve, sociale man wil graag met je lachen en meer warmte creëren.

Gaan jullie samen op pad om meer te genieten?

Aanvullende informatie

Met deze man kun je nog volop genieten en dingen ondernemen! Hij is 1.73m lang, heeft kort, wit haar en een baardje, een bril en een normaal postuur. Hij rookt en drinkt matig, is in bezit van rijbewijs en auto en woont met zijn hondje in een leuke middenwoning. Hij is weduwnaar en heeft goed contact met kinderen en kleinkinderen, net als met goede vrienden. Deze man is loyaal en staat altijd voor je klaar.

Als internationaal chauffeur heeft hij veel van Europa gezien. Deze man is een doorzetter, heeft veel meegemaakt en blijft positief in het leven staan. Hij is zorgzaam en empathisch, eerlijk en zelfstandig. Hij houdt van vissen, van gezelligheid, uit eten en een drankje op het terras. Samen wandelen, een stedentrip maken of de zon opzoeken in het buitenland. Hij kijkt vooruit en wil graag het beste uit het leven en elkaar halen.

Ga jij met deze man een positieve toekomst tegemoet?

Aanvullende informatie

Sprankelende man met grijs, kalend haar, blauwe ogen en een leuke uitstraling. Hij is 1.80m lang en heeft een iets volslank figuur wat hij kleedt in casual, moderne kleding. Deze verzorgde man is weduwnaar en heeft twee kinderen en vier kleinkinderen met wie hij graag optrekt. Hij is open, kan goed praten en houdt van dingen samen aanpakken. Hij is punctueel, staat voor je klaar en is graag onder de mensen. Hij doet aan fitness, heeft een auto en rijbewijs maar reist ook graag met het OV. Hij woont zelfstandig in een leuk hoekhuisje vlakbij het centrum. 

Deze lieverd heeft vroeger een kaaswinkel gehad en geniet nu van een goed leven, waarin alleen die sociale, lieve vrouw nog ontbreekt. Gezellig samen door de stad wandelen, tuinieren, lachen en plannen maken. Dingen doen waar je energie van krijgt! 

Durf jij jezelf te zijn bij deze man?

Aanvullende informatie

Charmante man met een vleugje humor en veel levenswijsheid! Met zijn normale postuur, grijs/witte lokken, blauwgrijze ogen, straalt hij vastberadenheid uit. Als een betrouwbare en attente man met een eerlijk hart, is hij niet alleen standvastig maar ook verrassend open-minded. Zorgzaam en een gevoelsman. Naast de nodige levenservaring, heeft hij ook een behoorlijke mate van zelfreflectie. In zijn werkzame leven werkte hij voor diverse bedrijven door heel Nederland. Ook is hij leidinggevende geweest bij de Gemeentelijke Overheid. Hij vindt het fijn om te lezen, klust en tuiniert graag. Televisie kijkt hij geselecteerd, graag naar onderwerpen met inhoud. Hij wandelt en fietst graag en natuurlijk de hond uitlaten. Zo af en toe eens golfen is prima, heerlijk om in de buitenlucht te zijn. Wekelijks zwemt hij zijn baantjes. Fijn om ook een museum, of theater te bezoeken of eens een keer naar het concertgebouw te gaan. Ondanks dat zijn hockeydagen op redelijk hoog niveau verleden tijd zijn, bezoekt hij zijn oude hockeyclub om een aantal van zijn oude hockeymaten te zien en te spreken.

Ben jij die spontane vrouw die nieuwsgierig is naar hem?

Aanvullende informatie

Als je van water en avontuur houdt dan zit je bij deze vrolijke man heel goed! Hij is 1,65 m lang, heeft kort grijs haar met een korte baard en heeft blauwe, sprankelende ogen. Zijn normale postuur kleedt hij in verzorgde, casual kleding. Hij rookt niet, rijdt auto en kan genieten van een drankje in goed gezelschap, tijdens een etentje of met vrienden. Deze schipper is een helft van het jaar havenmeester in een middelgrote haven en de andere helft van het jaar onderweg met zijn eigen ontworpen schip.

Hij is erg sociaal, lief en behulpzaam en speelt accordeon. Hij is nu weduwnaar en op zoek naar iemand die nieuwe avonturen met hem wil beleven, aan boord maar ook zeker aan wal. Iemand die zelfstandig is, eigen bezigheden heeft en het gevoel van vrijheid aan boord een verrijking vindt. 

Welke richting gaan jullie samen uit?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2

Wat onze klanten zeggen!

Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting
Hallo Lindsy We hebben elkaar gister voor de eerste keer ontmoet. Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting. We hebben afgesproken aankomende vrijdag samen uit eten te gaan. We gaan dus verder om elkaar beter te leren kennen.
Lees verder...
We gaan binnenkort samen op vakantie!
Goeiemorgen Lindsy, het gaat goed tussen ons beiden! We gaan binnenkort samen op vakantie! Proef op de som 🏝 Ik zal je na de vakantie nog iets laten weten!
Lees verder...
Ik ben echt gek op haar en de kinderen!!
Hallo Ingrid, Ja we zijn nog steeds happy, natuurlijk zijn er dingetjes waarover we discussiëren maar dat is in elke relatie! Knap gedaan hoor, ze was mijn tweede voorstel, ik ben echt gek op haar en de kinderen!! We gaan volgende week lekker met zijn tweeën even weekje weg!! Heb er zin in en ben benieuwd naar onze toekomst samen. Bedankt voor jouw bemiddeling, zonder 40 Plus Relatie had ik haar nooit ontmoet!! Groetjes A. uit Den Haag
Lees verder...
We hebben een fijne klik met elkaar
Hallo Josje Ik er R. hebben mekaar al een paar keer ontmoet. Wat verrassend leuk bleek te zijn. We hebben een fijne klik met elkaar. En we gaan samen ontdekken of er meer is Voor mij tot nu toe erg ߘ렦ijn om samen op ontdekkingsreis te zijn. Groet B.
Lees verder...
Nooit geschoten is altijd mis toch!! 
Goedemiddag Armanda, Dank je wel voor je nieuwe voorstel. Laten we er maar weer voor gaan vindt je ook niet? Nooit geschoten is altijd mis toch!! Ik vind dat je hartstikke je best voor ons, "de cliënten ", doet en dat mag ook eventjes gezegd worden. Groetjes!
Lees verder...
Kort maar krachtige eerste date gehad.
Hé Jos... net een kort maar krachtige eerste date met C. gehad. En jahoor, je leest het goed; eerste 😊 Er volgt sowieso een tweede. C. klopt, C. is eerlijk en ik vind C. leuk. Dusss... dankjewel, wordt ongetwijfeld vervolgd 😁
Lees verder...
Hoe mooi kan het zijn
Hallo Josje, Ik wil je toch graag even laten weten dat het momenteel heel goed gaat met J. en mij. We hebben erg veel interesses samen en doen ook al erg veel samen. Wandelen fietsen genieten van de natuur en delen van muziek zelfs op de piano. We hebben allebei een rugzak(je) maar ook daarmee helpen we elkaar door veel erover te praten. Hoe mooi kan het zijn. We genieten veel samen en van elkaar. Ik wist niet meer dat dit bestaat en dat we samen er zo van kunnen genieten. Er gaat een hele andere wereld voor mij ( en ook voor Jaap) open. Dank je wel! 🍀🍀 Groetjes J.
Lees verder...
Het was geweldig. Wat een leuke man
Nou Els, het was geweldig. Wat een leuke man. Ik kon lekker mezelf zijn en hij heeft dezelfde humor als ik wat ik heel erg belangrijk vind. Ik ben echt verrast, ik heb gewoon last van een beetje vlinders idioot, maar het was zo leuk.
Lees verder...
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca.
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca. Het gaat heel goed met ons. We genieten hier van de rust en alle moois in de omgeving. Groetjes, ook van B&O
Lees verder...
Beide hebben veel gevoelens voor elkaar.
Goedemorgen Amanda, fijn je te vertellen dat het goed gaat tussen ons. Wie zien elkaar vrijdag weer waar we naar uitkijken. Ik ga stampot andijvie maken met een bal gehakt uit eigen keuken. Daar is ze gek op. We eten bij haar thuis, een fijn huis. We bellen elkaar alle dagen en dat voelt goed, we hebben elkaar veel te vertellen. Beide hebben veel gevoelens voor elkaar. Als we samen gaan ga ik naar haar, daar zijn we samen al uit. Ze heeft een kamer voor me heel leuk en gezellig ingericht waar ik mn dingetjes kwijt kan super lief. We gaan er voor daar een mooie toekomst en gelukkig te zijn. We nemen de tijd… Groeten!
Lees verder...