fbpx

Op zoek naar een sprankelende levenspartner? Een sportieve en bourgondische eigenaar van een succesvol bedrijf, wacht op jou! Als vader van twee geweldige dochters, is hij een ware familieman die geniet van qualitytime. Zijn vrolijke uitstraling en warme persoonlijkheid maken hem een geliefd persoon. Hij is dol op zijn hond en geniet van dagelijkse lange wandelingen met zijn trouwe viervoeter. Of het nu in warme landen is, waar hij van de zon en het strand kan genieten, of op de besneeuwde pistes waar hij zijn skivaardigheden kan tonen, hij is altijd  klaar voor een nieuw avontuur. Met zijn positieve kijk op het leven en zijn ondernemende geest zal hij je zeker inspireren. Zijn motto; samen lachen, liefhebben, genieten en herinneringen maken die een leven lang meegaan!!

Ben jij de vrouw die zijn hart sneller kan laten kloppen? 

 

Aanvullende informatie

Deze vitale man heeft gevoel voor humor en komt jonger over dan zijn leeftijd doet vermoeden. Hij heeft grijs haar, helblauwe ogen en een jongensachtige uitstraling, een slank tot normaal postuur en kleedt zich casual, sportief of netjes en naar gelegenheid. Is weduwnaar en heeft een goede band met zijn familie. Hij is zeer sportief en fietst graag ook langere afstanden, vermaakt zich verder met lezen, bridge, wandelen, klassiek concert of museum. Hij reist graag en zou graag nog mooie reizen maken.

Ben jij die vrouwelijke vrouw die vol in het leven staat en samen met hem wil genieten?

Aanvullende informatie

Hij is een vriendelijke man met een positieve uitstraling, die volop geniet van het leven. Hij heeft grijs haar, bruine ogen en een klein stoppelbaardje. Kleedt zich casual, verzorgd en heeft een normaal postuur. Is weduwnaar, heeft een fijne band met zijn familie en vrienden en werkt parttime als adviseur, wil binnen een jaar stoppen. Hij vermaakt zich met muziek luisteren (van 60’s tot symfonische rock), wandelen, fietsen(e-bike), lezen, tv kijken, reizen en concerten of optredens en geniet in het weekend van een sigaartje. 

Ben jij die sprankelende vrouw die zijn leven weer kleur geeft?

Aanvullende informatie

Deze open, ondernemende, sociale man gaat op zijn doel af en is direct en een gezelligheidsmens. Hij is verzorgd, sportief een heeft kort grijs haar, normaal postuur en een prettige uitstraling. Hij vermaakt zich met wandelen in de natuur, tennislessen geven, oppassen op honden, boek lezen, tv kijken, uiteten gaan, koken of bezoekt met een vriendengroep een concert of festival. 

Ben jij die sportieve vrouw die met hem wel naar Nieuw-Zeeland wil reizen?

Aanvullende informatie

Hij is 1.85 m lang, normaal postuur, klassiek gekleed met vriendelijke uitstraling. Grijs haar en bruine ogen achter een bril. Verzorgd, rookt niet, heeft een rijbewijs en auto. Weduwnaar na goed huwelijk, zoon en twee stiefdochters. Woont in leuk huis met tuin nabij centrum. Rustige, bedachtzame man met humor. Makkelijk, attent, breed geïnteresseerd en verdiept zich lezend in verschillende onderwerpen. Modelbouwclub (schepen), tuinieren en genieten in de tuin, elke dag lopend een boodschap doen, gaat graag samen uit eten en af en toe iets leuks doen. Thuis gezelligheid creëren, samen lachen en het leven nemen zoals het komt.

Beleven jullie samen meer mooie momenten?

Aanvullende informatie

Hij is 1.88 m lang, normaal postuur, netjes en casual gekleed met open uitstraling. Grijs haar en blauw/grijze ogen achter een bril. Verzorgd, rookt niet, heeft een rijbewijs en auto. Weduwnaar met drie kinderen, goed contact. Gepensioneerd monteur in de zuivelindustrie, die zijn tijd besteedt zoals het uitkomt, niets moet! Sociaal en gezellig, hij kan delen en luisteren. Modelbouw, tuinieren, koken, iedere dag 5 km wandelen, probeert graag nieuwe dingen. Brede interesses, is rustig en heeft humor. Zou graag wil leren dansen. Is zorgzaam, open, heeft respect voor de ander. Houdt van reizen, o.a. Azië en Curaçao. Leeft met de dag en staat open voor impulsieve acties.

Dansen jullie samen de toekomst in?

Aanvullende informatie

Verzorgde man, 1.88 m, kaal, blauw/grijze ogen, normaal figuur en modern gekleed. Gaat verzorgd de deur uit. Rookt niet, heeft een rijbewijs en auto, houdt van een drankje bij het eten, kookt graag. Mbo/Hbo denkniveau. Kinderen en kleinkinderen, twee hondjes (14). Gepensioneerde horecaondernemer, sociaal, actief, ruimdenkend. Gaat er graag op uit, heeft humor, staat voor je klaar. Twee dagen actief als zorgende. Wandelen, fietsen, koken, planten verzorgen. Biljart, fotografie. Gezelligheid aan tafel, samen genieten van de tuin. De natuur in, een stedentrip maken en nieuwe dingen ontdekken. Warmte geven en ontvangen. Jezelf kunnen zijn.

Wil jij samen met hem nieuwe dingen ontdekken?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3