fbpx

Persoonlijke relatiebemiddeling in Friesland

Friesland

Ben je woonachtig in Friesland en op zoek naar een partner die echt bij je past, en die ook uit dezelfde omgeving komt, dan is relatiebemiddeling Friesland een goede manier om dit te laten slagen.

Datingsites zijn vaak teleurstellend en niet te vergelijken met de werkwijze van 60PlusRelatie Friesland. Doordat wij landelijk werken met verschillende collega consulenten hebben wij een groot landelijk bestand aan singles.

Bij ons heb je één en dezelfde consulente uit eigen regio als aanspreekpunt. Dit houdt in dat er een vertrouwensband ontstaat en dat je weet waar je terecht kunt met vragen en /of advies.

En dan nu de volgende stap!

Wij hebben leuke dames en heren in Friesland, die ook op zoek zijn naar die ene juiste klik. Laat ons in een persoonlijk gesprek weten waar je naar op zoek bent. Met onze persoonlijke benadering en professionele werkwijze gaan we op zoek naar de juiste partner voor jou.

Waarom kiezen voor relatiebemiddeling?

Als je kiest voor een relatiebemiddelingsbureau heb je de zekerheid dat je te maken hebt met mensen die ongebonden zijn en serieus op zoek zijn naar een relatie. Altijd een vaste consulente die persoonlijk voor jou aan de slag gaat. 60PlusRelatie heeft meerdere kantoren door Nederland, waardoor een groot bestand aan singles. Ook zijn wij lid van het Singles keurmerk.

De werkwijze van 60PlusRelatie:

Het eerste contact start met een telefoongesprek met de consulente uit eigen regio. In dit telefoongesprek leggen we meer uit over de werkwijze van 60PlusRelatie. Naar aanleiding van dit telefoongesprek volgt een persoonlijke afspraak bij jou thuis. Wanneer je er voor kiest om met ons een samenwerking te starten, volgt een uitgebreid intakegesprek. Na het intakegesprek volgt het meest spannende én het leukste… de zoektocht naar jouw perfecte match!

  • Speciaal gericht op singles van 60 tot 80 jaar
  • Een eigen vaste consulente in de regio
  • Kantoren door heel Nederland en België, waardoor een groot bestand
  • Singles keurmerk van de branchevereniging

Neem direct contact op!

Op zoek naar een partner in Friesland? Kies voor 60PlusRelatie en je bent verzekerd van persoonlijke, kwalitatief hoogwaardige hulp. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Zoek een consulent in de buurt

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in.