fbpx
De liefde was nog nooit zo dichtbij!

Ze is een energieke, zeer levendige, soms ongeduldige en als het zo uitkomt pittige dame. Ze is tevens respectvol, zelfbewust, ruimdenkend, liefdevol, stabiel, emotioneel, betrouwbaar , empatisch en assertief. Ze is zeer sportief en atletisch gebouwd. Ze jogt, skiet, golft, fitnest, gaat op hike vakantie.
Maar haar mooiste sportieve ervaring is dat ze de berg de Rinjani in Lombok Bali beklommen heeft. Wat een prestatie! Dus kortom een fijne, vitale en hardwerkende vrouw die een eigen fysiotherapie (kinesitherapie) praktijk heeft en met veel liefde haar werk doet. De praktijk is in haar mooie villa in een prachtige wijk die in een mooi dorp vlakbij Antwerpen staat.

Ze omgeeft zich graag met fijne, lieve en enthousiaste mensen. Ze is een echt mensenmens. Bij familie, vrienden voelt ze zich vrij en kan ze doen wat ze zelf wil. Heeft ze een slecht humeur dan is dat goed, maar is ze supervrolijk dan is dat ook goed. Ze vind het fijn om altijd haarzelf te kunnen zijn. 

Ben jij die sportieve, intelligente en charismatische man die net als zij familie en vrienden op de 1e plaats heeft staan?

Kenmerk: 7311

Deze vlotte en hardwerkende hondenkapster/nagelstyliste met een passie voor reizen, culinaire avonturen, steeds bijleren, lezen en diepgaande gesprekken voeren, is op zoek naar een partner om nog samen mee van het leven te kunnen genieten. Ze wandelt graag met haar hondje door het bos, de natuur inspireert haar en geeft haar energie. Ze is romantisch, meelevend en op zoek naar een nette man met karakter en diepgang. Houd jij ook van kleine gebaren van liefde en avontuurlijke uitstapjes? Dan ben je aan het goede adres bij deze levendige dame van wie je haar leeftijd niet zou kunnen raden! 

Ben jij de karaktervolle en ondernemende man die samen van het leven wil genieten?

 

Kenmerk: 7307

Deze gezellig babbelende en behulpzame dame hoopt na jaren voor haar ouders te hebben gezorgd, weer haar leven te kunnen oppakken met een betrouwbare en gezellige partner. Ze wil samen van het leven genieten, zoals een dansje maken, maar ook romantisch samen koken is voor haar een droom. Ze zou graag voor het eerst in lange tijd weer een reis willen maken. Verder wandelt ze graag (samen met haar twee kleine hondjes) en ook (stijl)dansen is een grote hobby van haar. Ze heeft een modern, kort kapsel, groen/grijzige ogen en is zeer verzorgd met mooie kleding. Maar..ook al heb je geen soepele heupen reageren mag altijd!

Wie wil al dansend met deze dame door het leven?

Kenmerk: 7305

Deze vriendelijke blondine heeft een rustig en zorgzaam karakter. Ze is een goed ontwikkelde vrouw met verantwoordelijkheid en doorzettingsvermogen. Ze geniet graag van haar sociale contacten, haar kinderen, kleinkinderen, een voetbalwedstrijd of van een gezellig etentje. Verder houdt ze van zon, zee, strandvakanties en leuke activiteiten.

Ga jij samen met haar genieten van de kleine dingen?

Kenmerk: 66109

Een sociale en verzorgde vrouw met halflang blond haar, blauwe ogen en een normaal/volslank figuur, 1m71 lang.  Wanneer ze thuis is kleedt ze zich casual, maar buitenhuis naar gelegenheid of sjiek, ze besteedt dan veel aandacht aan haar uiterlijk. Haar karakter kunnen we omschrijven met de woorden: extravert, communicatief vaardig, rechtuit, eerlijk, vlot en sociaal.

Zij houdt van: wandelen, fietsen, zwemmen, tuinieren, lezen, naar de markt gaan, uiteten, terrasje bezoeken en wellness. Daarnaast kookt ze graag en bereidt graag wild gerechten.  Ze gaat heel graag op vakantie, Aruba is haar favoriete bestemming. Eigenlijk kun je haar blij maken met iedere bestemming waar zon en water is.

Zij zoekt: een sociale, eerlijke man met een eigen mening, die communicatief vaardig is. Een man die niet dominant is en haar respecteert en reislustig is net als zij. Een betrouwbare en verzorgde man, leeftijd tussen de 55 en 67 jaar met een normaal postuur. Een man waarbij ze zichzelf kan zijn met wederzijds respect, waar ze weer samen haar leven mee kan delen. Ze is op zoek naar een duurzame relatie.

Kenmerk: 6659

Wat onze klanten zeggen!

Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting
Hallo Lindsy We hebben elkaar gister voor de eerste keer ontmoet. Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting. We hebben afgesproken aankomende vrijdag samen uit eten te gaan. We gaan dus verder om elkaar beter te leren kennen.
Lees verder...
We gaan binnenkort samen op vakantie!
Goeiemorgen Lindsy, het gaat goed tussen ons beiden! We gaan binnenkort samen op vakantie! Proef op de som 🏝 Ik zal je na de vakantie nog iets laten weten!
Lees verder...
Ik ben echt gek op haar en de kinderen!!
Hallo Ingrid, Ja we zijn nog steeds happy, natuurlijk zijn er dingetjes waarover we discussiëren maar dat is in elke relatie! Knap gedaan hoor, ze was mijn tweede voorstel, ik ben echt gek op haar en de kinderen!! We gaan volgende week lekker met zijn tweeën even weekje weg!! Heb er zin in en ben benieuwd naar onze toekomst samen. Bedankt voor jouw bemiddeling, zonder 40 Plus Relatie had ik haar nooit ontmoet!! Groetjes A. uit Den Haag
Lees verder...
We hebben een fijne klik met elkaar
Hallo Josje Ik er R. hebben mekaar al een paar keer ontmoet. Wat verrassend leuk bleek te zijn. We hebben een fijne klik met elkaar. En we gaan samen ontdekken of er meer is Voor mij tot nu toe erg ߘ렦ijn om samen op ontdekkingsreis te zijn. Groet B.
Lees verder...
Nooit geschoten is altijd mis toch!! 
Goedemiddag Armanda, Dank je wel voor je nieuwe voorstel. Laten we er maar weer voor gaan vindt je ook niet? Nooit geschoten is altijd mis toch!! Ik vind dat je hartstikke je best voor ons, "de cliënten ", doet en dat mag ook eventjes gezegd worden. Groetjes!
Lees verder...
Kort maar krachtige eerste date gehad.
Hé Jos... net een kort maar krachtige eerste date met C. gehad. En jahoor, je leest het goed; eerste 😊 Er volgt sowieso een tweede. C. klopt, C. is eerlijk en ik vind C. leuk. Dusss... dankjewel, wordt ongetwijfeld vervolgd 😁
Lees verder...
Hoe mooi kan het zijn
Hallo Josje, Ik wil je toch graag even laten weten dat het momenteel heel goed gaat met J. en mij. We hebben erg veel interesses samen en doen ook al erg veel samen. Wandelen fietsen genieten van de natuur en delen van muziek zelfs op de piano. We hebben allebei een rugzak(je) maar ook daarmee helpen we elkaar door veel erover te praten. Hoe mooi kan het zijn. We genieten veel samen en van elkaar. Ik wist niet meer dat dit bestaat en dat we samen er zo van kunnen genieten. Er gaat een hele andere wereld voor mij ( en ook voor Jaap) open. Dank je wel! 🍀🍀 Groetjes J.
Lees verder...
Het was geweldig. Wat een leuke man
Nou Els, het was geweldig. Wat een leuke man. Ik kon lekker mezelf zijn en hij heeft dezelfde humor als ik wat ik heel erg belangrijk vind. Ik ben echt verrast, ik heb gewoon last van een beetje vlinders idioot, maar het was zo leuk.
Lees verder...
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca.
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca. Het gaat heel goed met ons. We genieten hier van de rust en alle moois in de omgeving. Groetjes, ook van B&O
Lees verder...
Beide hebben veel gevoelens voor elkaar.
Goedemorgen Amanda, fijn je te vertellen dat het goed gaat tussen ons. Wie zien elkaar vrijdag weer waar we naar uitkijken. Ik ga stampot andijvie maken met een bal gehakt uit eigen keuken. Daar is ze gek op. We eten bij haar thuis, een fijn huis. We bellen elkaar alle dagen en dat voelt goed, we hebben elkaar veel te vertellen. Beide hebben veel gevoelens voor elkaar. Als we samen gaan ga ik naar haar, daar zijn we samen al uit. Ze heeft een kamer voor me heel leuk en gezellig ingericht waar ik mn dingetjes kwijt kan super lief. We gaan er voor daar een mooie toekomst en gelukkig te zijn. We nemen de tijd… Groeten!
Lees verder...