fbpx

Cool. In alle opzichten. Laten we beginnen met het uiterlijk van deze aantrekkelijke Zeeuwse: blauwe ogen, slank, 1.84 lang, lang grijs haar, casual gekleed. En ze werkt als commercieel medewerker bij een garagebedrijf. Bij deze dame past toch het beste een beetje een gelijkgestemd type. Dus langer dan 1.80 m, een beetje stoer, zelfstandig en bourgondisch ingesteld. Je moet er wel een goed gesprek mee kunnen voeren en liefst ook sportief ingesteld. Verder zal hij reislustig moeten zijn, want ze is voornemens om nog heel veel op pad te gaan met de camper. Liefst natuurlijk met haar nieuwe lief. O ja, tot slot, fijn als hij van auto's houdt en met haar meekijkt als Max racet. 

Ben jij de man die haar kan temmen? 

Aanvullende informatie

Wat een leuk mens! Dat is het eerste wat in je opkomt als je Yoly ontmoet. Haar reebruine pretoogjes stralen je tegemoet. Eén en al energie, deze volslanke dame van 1,62 m lang. Ze heeft bruin haar, draagt een vrolijke bril en gaat graag vrouwelijk gekleed. Ze is werkzaam als management assistente. Wat zoekt Yoly in een partner? Het zit 'm niet zozeer in het uiterlijk. Of in de leeftijd. Het karakter van haar nieuwe liefde is veel interessanter. Zij zoekt een man die ontwikkeld is, humor heeft, positief in het leven staat en goed kan relativeren. Jeugdig in zijn doen en laten, verrassend voor de dag kunnen komen.

En het mag best een beetje een boefje zijn, maar dan wel in de goede zin van het woord.

Aanvullende informatie

Deze rustige vrouw is bescheiden, creatief en actief. Ze is 1.76m lang met een volslank postuur. Ze heeft een mooie lach, blond/grijs kort haar en kleedt zich casual. Samen met haar overleden man had ze twee bedrijven. Inmiddels geniet ze van haar vrije tijd. Ze vermaakt zich met (moes)tuinieren, fietsen, zwemmen en creatief bezig zijn.

Ben jij die man die met haar samen nog de wereld wil ontdekken?

Aanvullende informatie

Leuke vrouw van 1m72 lang, met een normaal postuur, wit/grijs kort kapsel, bruine ogen, casual sportief gekleed. Ze is weduwe, heeft 2 kinderen en 2 kleinkinderen, een eigen ruime hoekwoning. Ze heeft gewerkt als kraamverpleegkundige en is nu met pensioen en doet nog vrijwilligerswerk. Houdt van huisdieren. Ze is: actief, rustig, beetje introvert, kan niet tegen onrecht, in eerste instantie afwachtend, breed communicerend en geïnteresseerd.

Zij houdt van: tuinieren, lezen, spelletjes, sporten, dansen, strand en de zon.

Zij zoekt: een zorgzame partner, communicatief, gelijkwaardig, middelmatig karakter, handig, huiselijkheid en uitgaan zijn in balans. Hij gaat vlot casual gekleed en liever geen roker.

Aanvullende informatie

Leuke, vlotte vrouw, kleurrijk vrouwelijk gekleed, heeft krullend grijs haar, groene ogen, een normaal postuur 1.67m. Ze is weduwe, heeft 3 kinderen, 5 kleinkinderen, een doodle hond, woont in een herenhuis in de stad. Heeft gewerkt op HBO niveau in de zorg. Zij is: creatief, positief, energiek, sportief, oplossingsgericht, attent, doorzettend, een buitenmens, geïnteresseerd in de medemens, communicatief op elk niveau.

Zij houdt van: sporten, wandelen, fietsen, lezen, creatief bezig zijn, kunst, uiteten, sociale contacten onderhouden, theater, filmhuis, concert.

Zij zoekt: een zielsverwant waar ze samen mooie dingen in het leven mee wil beleven. Samen herinneringen maken. Hij is ontwikkeld, verzorgd, heeft inlevingsvermogen, is ondernemend, attent, sociaal en sportief. Hij heeft een normaal postuur en kleedt zich casual modern. Liever geen roker.

Aanvullende informatie

Een leuke, kleine vrouw, slank postuur, actieve en vriendelijke uitstraling, gemêleerd grijs kort golvend haar, bruine ogen, naar gelegenheid gekleed. Is weduwe, heeft 2 kinderen en 4 kleinkinderen, een eigen grote woning met garage, schuur en tuin. Ze heeft gewerkt in de thuiszorg. Heeft geen auto. Ze is zorgzaam, extravert, vriendelijk, gemoedelijk, meelevend, actief, netjes, verzorgd en zelfstandig.

Zij houdt van: tuinieren, wandelen, fietsen, uitgaan, de eenvoudige dingen, winkelen, terrasje, uiteten. Ze is snel tevreden.

Zij zoekt: een vriendelijke, aardige, lieve man met een normaal postuur. Iemand die koken leuk vindt, haar eens wil helpen met een klusje. Hij is gelijkwaardig in een relatie, trouw en zelfstandig.

Aanvullende informatie

Een vlotte, moderne vrouw, normaal postuur,1m68 lang, naar gelegenheid gekleed, kort grijs modern kapsel. Weduwe, was zelfstandige in antiek, eigen woning, auto, caravan. Zij is: een vlotte prater, een buitenmens, hulpvaardig, kan goed luisteren, positief, levensgenieter, gezelligheidsmens, ondernemend, oplossingsgericht, weloverwogen.

Zij houdt van: wandelen, fietsen, coupeusewerk, kledingbeurzen organiseren, lezen, knutselen, uitgaan. Tijdens het campingseizoen verblijft ze in haar caravan.

Zij zoekt: een lieve zorgzame man die net als zij van het buitenleven houdt, begrip voor elkaar, ondernemend, rustig type, geen betweter. Liever geen roker en verzorgd gekleed.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken