fbpx

Ze is spontaan, positief ingesteld, gezellig en bourgondisch. Dit maakt deze leuke en verzorgde vrouw met een kort blond kapsel, volslank postuur en bruine ogen een echte levensgenieter en gezelligheidsmens. Daarnaast is ze is ook nog eens zorgzaam en inlevend. Ze gaat er graag op uit, zwemmen, wandelen, bezoekt een festival, schouwburg, tribute band of gaat gezellig ergens een hapje eten. Haar voorkeur gaat uit naar vakanties binnen Europa.

Ben jij die gezellige man die met haar van het leven wil genieten?

Aanvullende informatie

Een vrouwelijke, jeugdige, empathische en sociale vrouw met een leuk grijs kopje, blauw/ grijze ogen, een slank tot normaal postuur. Ze staat positief en nog midden in het leven en houdt van tennis, fietsen, wandelen, lekker uit eten gaan en op zijn tijd eens naar het theater. Ze gaat  graag op vakantie, dit mag een verre reis zijn of mooie fietsvakantie in de buurt.

Ben jij die actieve man waarmee ze nog lekker van het leven genieten kan?

Aanvullende informatie

Een vrouwelijke, sprankelende, sociale, belangstellende en liefdevolle vrouw met kort peper en zout kleurig haar en bruine ogen. Ze houdt van salsa dansen, gaat graag uit eten, winkelen, naar de bioscoop, af en toe eens naar een theater of sauna, maar ook rustig thuis een boek lezen, tuinieren  en wandelen doet ze ook graag. Voor een mooie vakantie, een dagje of een weekendje weg is ze altijd te vinden.

Ben jij die respectvolle en positieve man? Dan hoopt ze jou te ontmoeten.

Aanvullende informatie

Een spontane en gemoedelijke vrouw, met donkerbruin lang haar, bruine ogen, een slank postuur en is 1m58 lang.  Ze kleedt zich vrouwelijk, chique of casual, ze besteedt veel aandacht aan haar kleding. Haar karakter kunnen we omschrijven met de woorden: sociaal, familiair, zachtaardig, meelevend, lief, positief, vrolijk, stemmingsmaker en humoristisch.

Zij houdt van: lekker uit eten gaan, terrasje pikken, wandelen, fietsen, bioscoop, winkelen en leuke dingen ondernemen met haar zussen, kinderen of kleinkinderen. Wat betreft vakanties heeft ze Sardinië en vooral Spanje bezocht, m.n. Benidorm is favoriet. Ze kijkt er dan ook naar uit om Benidorm te bezoeken met haar toekomstige partner om samen te genieten van de gezelligheid. Natuurlijk staat ze ook open voor andere suggesties of voor leuke weekendjes weg. Ze maakt ook ieder jaar een leuk uitstapje of korte vakantie met haar zussen.

Zij zoekt: een sociale, lieve, eerlijke en betrouwbare man met humor. Een familieman en een gezelligheidsdier. Een man die vitaal is en net zoals zij ook netjes, zelfvoorzienend en handig is. Kortom een leuke en verzorgde man, leeftijd tussen de 59 en 65 jaar met een slank of normaal postuur. Een man waarbij ze zichzelf kan zijn met wederzijds respect en met een eigen sociaal leven. Ze hoopt dat ze weer samen kan zijn, samen kan genieten en weer geborgen- en genegenheid mag voelen. Ze hoopt zich ooit nog eens te verloven in de toekomst, niet zo zeer om te trouwen, maar om het gevoel van verbinding. Trouwen is geen must, wel hoopt ze op de lange termijn weer samen te gaan wonen.

Aanvullende informatie

Een zeer verzorgde vrouw met lang donkerbruin haar, bruin/ groene ogen en een normaal figuur. Ze gaat meestal casual/sjiek gekleed. Haar karakter kunnen we omschrijven met de woorden: lief, sociaal, vriendelijk, spontaan en open. Ze staat haar mannetje en komt graag onder de mensen.

Zij houdt van: shoppen, een terrasje, lekker uiteten gaan of een braderie of rommelmarkt bezoeken, gaat ook graag een dagje naar zee. Ze vindt het heerlijk om leuke dingen te ondernemen en van het leven te genieten. Wat betreft vakanties is ze niet vaak naar het buitenland op vakantie geweest, wel heeft ze Spanje bezocht. Ze kijkt er naar uit om met een toekomstige partner op vakantie te gaan binnen Europa. Voor een weekendje weg of een leuke citytrip is ze ook altijd te vinden.

Zij zoekt: een verzorgde, lieve, eerlijke en zorgzame man, een man die niet dominant of extravert is. Ze vindt het belangrijk om in een relatie gelijkwaardig te zijn aan elkaar en zoekt dan ook iemand die geïnteresseerd is en waar ze fijne gesprekken mee kan voeren. Ze kijkt er naar uit om samen leuke dingen te ondernemen en te genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft. Leeftijd tussen de 62 en 70 jaar. Regio West Vlaanderen.

Aanvullende informatie

Een vrouwelijke vrouw met een mooi slank figuur. Ze kleedt zich modieus, chique en naar gelegenheid. Ze heeft een zeer verzorgd voorkomen, half lang bruin haar, lichtbruine ogen en een lengte van 1m65 meter. Ze is een vrouw die geniet van het leven en is bourgondisch ingesteld. Haar karakter kunnen we omschrijven met de woorden: ondernemend, actief, sociaal, trouw, open minded en communicatief vaardig. Ze bezit een leuke dosis humor en zorgt altijd voor gezelligheid en een vrolijke noot in gezelschap.

Zij houdt van: culinair uiteten, golfen, wandelen, architectuur, galerijen bezoeken en winkelen. Binnenshuis leest ze graag thrillers en historische romans. Ze heeft veel gereisd, zo bezocht ze landen binnen en buiten Europa. Ze maakt graag stedentrips of een reis naar het buitenland. Haar voorkeur gaat uit naar golfvakanties maar dit is natuurlijk geen must.

Zij zoekt: een galante, charmante man die zichzelf niet al te serieus neemt en ook zijn eigen leven heeft. Een goed ontwikkelde en communicatief vaardige man met een leuke dosis humor en goede omgangsvormen. Niet rokend. Ze zou het fijn vinden om een man te ontmoeten met dezelfde interesses, die net zoals zij van het leven wil genieten. Leeftijd tussen de 69 en 73 jaar. Ze is op zoek naar een latrelatie.

Aanvullende informatie

Zij is een verzorgde vrouw om te zien, met een vrolijke en vriendelijke uitstraling. Ze heeft een iets voller figuur, kleedt zich casual, heeft kort grijzend, donkerblond haar, grijs/groene ogen, is brildragend en heeft een lengte van 1.54 meter. Haar karakter kunnen we omschrijven met de woorden: vrolijk, optimistisch, eigenwijs, doorzetter, recht door zee, eerlijk, zorgzaam, humoristisch en een sociaal dier.

Zij houdt van: puzzelen, borduren, haken, terrasje pikken, erop uit gaan, uiteten gaan, wandelen en markten bezoeken. Ze is al vaak op vakantie geweest, ze heeft bestemmingen zoals Oostenrijk, Zwitserland, Griekenland, Turkije, Engeland, Duitsland en Indonesië bezocht. Ze zou graag nog een keer naar Lourdes willen, maar staat ook open om nog eens binnen Nederland op vakantie te gaan of naar Duitsland te reizen. Ze heeft veel leuke vakantieplannen. Autovakanties.

Zij zoekt: een gewone man, die vooral zichzelf is, een man die eerlijk, betrouwbaar, sociaal en zorgzaam is. Een man met humor, waarbij ze alles bespreekbaar kan maken. Ze vindt open communicatie belangrijk. Ze kijkt er naar uit om weer samen, leuke dingen te ondernemen, er samen lekker op uit te gaan en vooral om samen te genieten. Ze is in eerste instantie op zoek naar een latrelatie, maar sluit samenwonen in de toekomst niet uit.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken