fbpx

Maak kennis met deze knappe blondine van 1.76 meter lang, (Hbo) en woont in een modern appartement, direct aan het water. Ze kleedt zich vrouwelijk en modieus en straalt een natuurlijke schoonheid uit. Is gescheiden en heeft een warme hechte band met haar kinderen en kleinkinderen. Ze kan direct en eerlijk communiceren, altijd met de intentie om harmonie en verbinding te behouden. Na een carrière als onderwijzeres heeft ze haar passie gevolgd en is ze al bijna twintig jaar kunstenares met een eigen studio en galerie. Ze creëert kunst met diepgang, geïnspireerd door actuele maatschappelijke thema’s. In haar vrije tijd is ze een actieve levensgenieter. Ze zwemt in open water, fietst en wandelt graag. Ze houdt van gezelligheid met vrienden en kennissen, maar kan ook genieten van een avondje op de bank met een leuke serie. Musea, theater, muziek, en reizen staan op haar lijstje van favoriete activiteiten.

Ben jij die stoere empathische Viking, die deze kunstenares gaat ontmoeten?

Aanvullende informatie

Zij is een sociale vrouw, met een klassieke no-nonsense mentaliteit, bruine ogen, grijze haren en een slank postuur, kleedt zich verzorgd en naar gelegenheid. Ze heeft goed contact met haar familie en vriendinnen, is voormalig Frans vertaalster en doet nu vrijwilligerswerk. Ze heeft diverse interesses zoals koken, lezen, puzzelen, quilten, houdt van klassieke muziek en de Franse zanger Adamo. Ze blijft graag actief door te tennissen, wandelen o.a. met haar hond en fietsen.

Ben jij die vitale en betrouwbare partner die met haar de uitdaging aandurft een Pelgrims pad te wandelen?

Aanvullende informatie

Haar mooie lange blonde haren, lichtblauwe ogen en stralende verschijning valt ze wel op, is slank en kleedt zich representatief en naar gelegenheid. Ze heeft 3 volwassen zonen, die met enige regelmaat bij haar aanschuiven om bij te kletsen en een hapje te eten. Ze werkt als front office/receptioniste. In haar vrije tijd tennist ze, spreekt af met vriendinnen kijkt soms iets op tv of rommelt lekker in huis. Ze is avontuurlijk, pittig in de goede zin van het woord, niet haatdragend, kan goed relativeren, voelt zich verantwoordelijk en is initiatiefrijk.

Ben jij die sportieve man die met haar een luxe rondreis wil maken door bijvoorbeeld Canada, Amerika of Vietnam of ergens anders ver op deze aarde of met haar een balletje wil slaan op de tennisbaan?

Aanvullende informatie

Zij is een gastvrije, optimistische en energieke vrouw met doorzettingsvermogen en brede interesses. Ze kleedt zich verzorgd, sportief klassiek, heeft een normaal postuur, bruine ogen en bruin, golvend haar. Ze is gescheiden en heeft drie volwassen kinderen en kleinkinderen, zowel met hen als haar oudere broer zijn de banden goed. Daarnaast spelen vriendschappen een belangrijke rol in haar leven, sommige gaan terug naar haar studententijd. Ze werkt als personal assistent op bestuursniveau, houdt van tennis, zeilen, golfen, wandelen, wintersport, kunst, theater, concerten en reizen. 

Ben jij die man met leuke initiatieven, dan ben jij de man voor haar!

Aanvullende informatie

Zij is een gastvrije, optimistische en energieke vrouw met doorzettingsvermogen en brede interesses. Ze kleedt zich verzorgd, sportief klassiek, heeft een normaal postuur, bruine ogen en bruin, golvend haar. Ze is gescheiden en heeft drie volwassen kinderen en kleinkinderen zowel met hen als haar oudere broer zijn de banden goed. Daarnaast spelen vriendschappen een belangrijke rol in haar leven, sommige gaan terug naar haar studententijd. Ze werkt als personal assistent op bestuursniveau, houdt van tennis, zeilen, golfen, wandelen, wintersport, kunst, theater, concerten en reizen.

Ben jij die man die net als zij ineens kan bellen met: laten we even naar... of ik heb kaartjes zullen we... Dan ben jij de man voor haar!

Aanvullende informatie

Leuke vrouw met halflang blond haar en mooie blauwe ogen met een twinkeling erin. Ze is een zachtaardige, ondernemende en sportieve vrouw. Heeft humor, is betrouwbaar en eerlijk tegenover anderen en zichzelf. Verder is ze positief, soms ongeduldig en heel sociaal. Zij houdt van: dieren, hardlopen, sporten, fietsen,  wandelen in het bos/strand of de duinen vindt ze ook fijn. Zo nu en dan op een terrasje zitten of samen gezellig een hapje eten is heel prettig. Zij vindt het leuk om te koken maar  waardeert het ook als er voor haar gekookt wordt. Ze houdt van combivakanties zoals cultuur, stedentrips, rondreizen en weekendjes weg. 

Ben jij die lange, positieve, niet rokende en ondernemende man (55-65jaar) die haar wil leren kennen?

Aanvullende informatie

Blonde, brildragende vrouw met halflang haar, blauwe ogen, klassiek/modern gekleed en een normaal figuur. Zorgt goed voor zichzelf, eet bewust en rookt niet. Ze is altijd vrolijk, is duidelijk en zelfstandig. Gescheiden moeder van drie volwassen kinderen, heeft een labrador en werkt als praktijkmanager op een dierenartspraktijk. Geniet van koken en tafelen, kleinschalige festivals en optredens, bioscoop en op stap met dochters of vriendinnen. Leuk om meubels te pimpen of te koken voor vrienden of familie! Ze geniet graag samen van het weekend en de avonden samen, met een glas wijn op terras of in de tuin. 

Welke wijn schenk jij voor haar in?  

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 4
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken