fbpx
De liefde was nog nooit zo dichtbij!

Donkerbruin haar, prachtige groengrijze ogen en brildragend. Opgewekt en liefdevol. Ze is een krachtige vrouw met een hart van goud, iemand die gemakkelijk praat maar ook diepgaand kan luisteren naar anderen. Haar liefde voor mensen is onmiskenbaar, hoewel ze de voorkeur geeft aan 1op1 gesprekken boven grote groepen. Zij is tevreden met de eenvoudige dingen in het leven en neemt altijd weloverwogen beslissingen. Net met pensioen! Zij houdt van fietsen en wandelen in de natuur, gaat graag een keer uit eten. Twee keer per week is ze te vinden in de sportschool. Zij leest graag boeken, vooral biografieën. Ze heeft ook interesse in geschiedenis en kunst, en ze tuiniert graag. 

Ben jij die rustige, gezellige en positieve man, die open en eerlijk is? Dan wil ze jou graag leren kennen!

 

Kenmerk: 53236

Ze heeft blauwe ogen, slank postuur, vriendelijke, verzorgde uitstraling en is elegant en vrouwelijk. Na haar laatste functie als managementondersteuner bij een plaatselijk verzorgingshuis, waar ze betrokken was bij het organiseren van culturele evenementen, geniet ze nu van haar pensioen. Haar ondernemende geest blijft actief op vele fronten: van het volgen van Franse lessen tot wekelijkse bootcamp sessies en tennissen. Recentelijk heeft ze salsalessen gevolgd en is ze begonnen met altfluitlessen en is gestart met vrijwilligerswerk bij een bijzondere evenementen-locatie, als gastvrouw. Als liefhebber van de natuur (met name zee/strand) geniet ze van wandelen, fietsen, theatervoorstellingen, musea, film en concerten. Ze laat zich graag verwonderen en omarmt het leven ten volle, is betrokken bij anderen, attent en zorgzaam en heeft naast de gezinnen van haar dochters fijne vriendinnen en vrienden om zich heen. Het lijkt haar heerlijk weer samen ‘op avontuur’ te gaan. Er voor elkaar zijn, maar elkaar ook ruimte geven.

Ben jij de man met een twinkeling in zijn ogen, die zij zoekt?

Kenmerk: 6893

Ze straalt warmte en gezellig uit, heeft blond haar, blauwe ogen, normaal tot iets voller postuur en kleedt zich modern. Haar zelfstandige werk in de zorg doet ze met veel toewijding. Haar zoon, schoondochter en kleinkinderen spelen een belangrijke rol in haar leven. Ze geniet van het leven, is creatief en creëert graag een gezellige sfeer om zich heen. Gaat naar het theater met vriendinnen en koestert waardevolle momenten met familie en vrienden, fietst graag, wandelt soms en houdt van tuinieren op haar bijzondere plekje buiten de stad. Haar zachtaardige karakter straalt warmte uit, ze is empathisch en heeft humor.

Ben jij die empathische, charmante man die met haar wil lachen en initiatief neemt?

Kenmerk: 6884

Maak kennis met deze knappe blondine van 1.76 meter lang, (Hbo) en woont in een modern appartement, direct aan het water. Ze kleedt zich vrouwelijk en modieus en straalt een natuurlijke schoonheid uit. Is gescheiden en heeft een warme hechte band met haar kinderen en kleinkinderen. Ze kan direct en eerlijk communiceren, altijd met de intentie om harmonie en verbinding te behouden. Na een carrière als onderwijzeres heeft ze haar passie gevolgd en is ze al bijna twintig jaar kunstenares met een eigen studio en galerie. Ze creëert kunst met diepgang, geïnspireerd door actuele maatschappelijke thema’s. In haar vrije tijd is ze een actieve levensgenieter. Ze zwemt in open water, fietst en wandelt graag. Ze houdt van gezelligheid met vrienden en kennissen, maar kan ook genieten van een avondje op de bank met een leuke serie. Musea, theater, muziek, en reizen staan op haar lijstje van favoriete activiteiten.

Ben jij die stoere empathische man, die deze kunstenares gaat ontmoeten?

Kenmerk: 6879

Zij is een sociale vrouw, met een klassieke no-nonsense mentaliteit, bruine ogen, grijze haren en een slank postuur, kleedt zich verzorgd en naar gelegenheid. Ze heeft goed contact met haar familie en vriendinnen, is voormalig Frans vertaalster en doet nu vrijwilligerswerk. Ze heeft diverse interesses zoals koken, lezen, puzzelen, quilten, houdt van klassieke muziek en de Franse zanger Adamo. Ze blijft graag actief door te tennissen, wandelen o.a. met haar hond en fietsen.

Ben jij die vitale en betrouwbare partner die met haar de uitdaging aandurft een Pelgrims pad te wandelen?

Kenmerk: 6873

Haar mooie lange blonde haren, lichtblauwe ogen en stralende verschijning valt ze wel op, is slank en kleedt zich representatief en naar gelegenheid. Ze heeft 3 volwassen zonen, die met enige regelmaat bij haar aanschuiven om bij te kletsen en een hapje te eten. Ze werkt als front office/receptioniste. In haar vrije tijd tennist ze, spreekt af met vriendinnen kijkt soms iets op tv of rommelt lekker in huis. Ze is avontuurlijk, pittig in de goede zin van het woord, niet haatdragend, kan goed relativeren, voelt zich verantwoordelijk en is initiatiefrijk.

Ben jij die sportieve man die met haar een luxe rondreis wil maken door bijvoorbeeld Canada, Amerika of Vietnam of ergens anders ver op deze aarde of met haar een balletje wil slaan op de tennisbaan?

Kenmerk: 6872

Zij is een gastvrije, optimistische en energieke vrouw met doorzettingsvermogen en brede interesses. Ze kleedt zich verzorgd, sportief klassiek, heeft een normaal postuur, bruine ogen en bruin, golvend haar. Ze is gescheiden en heeft drie volwassen kinderen en kleinkinderen zowel met hen als haar oudere broer zijn de banden goed. Daarnaast spelen vriendschappen een belangrijke rol in haar leven, sommige gaan terug naar haar studententijd. Ze werkt als personal assistent op bestuursniveau, houdt van tennis, zeilen, golfen, wandelen, wintersport, kunst, theater, concerten en reizen.

Ben jij die man die net als zij ineens kan bellen met: laten we even naar... of ik heb kaartjes zullen we... Dan ben jij de man voor haar!

Kenmerk: 6815

Leuke vrouw met halflang blond haar en mooie blauwe ogen met een twinkeling erin. Ze is een zachtaardige, ondernemende en sportieve vrouw. Heeft humor, is betrouwbaar en eerlijk tegenover anderen en zichzelf. Verder is ze positief, soms ongeduldig en heel sociaal. Zij houdt van: dieren, hardlopen, sporten, fietsen,  wandelen in het bos/strand of de duinen vindt ze ook fijn. Zo nu en dan op een terrasje zitten of samen gezellig een hapje eten is heel prettig. Zij vindt het leuk om te koken maar  waardeert het ook als er voor haar gekookt wordt. Ze houdt van combivakanties zoals cultuur, stedentrips, rondreizen en weekendjes weg. 

Ben jij die lange, positieve, niet rokende en ondernemende man (55-65jaar) die haar wil leren kennen?

Kenmerk: 53169

Blonde, brildragende vrouw met halflang haar, blauwe ogen, klassiek/modern gekleed en een normaal figuur. Zorgt goed voor zichzelf, eet bewust en rookt niet. Ze is altijd vrolijk, is duidelijk en zelfstandig. Gescheiden moeder van drie volwassen kinderen, heeft een labrador en werkt als praktijkmanager op een dierenartspraktijk. Geniet van koken en tafelen, kleinschalige festivals en optredens, bioscoop en op stap met dochters of vriendinnen. Leuk om meubels te pimpen of te koken voor vrienden of familie! Ze geniet graag samen van het weekend en de avonden samen, met een glas wijn op terras of in de tuin. 

Welke wijn schenk jij voor haar in?  

Kenmerk: 6775

Als eigenaresse van een B&B en kookstudio/cateringbedrijf heeft deze blonde, volslanke vrouw haar leven goed op de rit. Ze deelt haar eigen tijd in en combineert hard werken met genieten, goed gezelschap, lekker en gezond eten en het goede uit de natuur. Ze fietst graag, houdt van het strand en kan zich prima vermaken met rommelen in de tuin of theater- of concertbezoek. Gezelligheid met vrienden of familie zijn belangrijk en een etentje slaat deze zorgzame en intelligente dame ook niet snel af. Een mooie reis of weekend weg worden met liefde uitgevoerd! 

Ga jij de volgende keer met haar mee?  

Kenmerk: 6774

Wat onze klanten zeggen!

Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting
Hallo Lindsy We hebben elkaar gister voor de eerste keer ontmoet. Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting. We hebben afgesproken aankomende vrijdag samen uit eten te gaan. We gaan dus verder om elkaar beter te leren kennen.
Lees verder...
We gaan binnenkort samen op vakantie!
Goeiemorgen Lindsy, het gaat goed tussen ons beiden! We gaan binnenkort samen op vakantie! Proef op de som 🏝 Ik zal je na de vakantie nog iets laten weten!
Lees verder...
Ik ben echt gek op haar en de kinderen!!
Hallo Ingrid, Ja we zijn nog steeds happy, natuurlijk zijn er dingetjes waarover we discussiëren maar dat is in elke relatie! Knap gedaan hoor, ze was mijn tweede voorstel, ik ben echt gek op haar en de kinderen!! We gaan volgende week lekker met zijn tweeën even weekje weg!! Heb er zin in en ben benieuwd naar onze toekomst samen. Bedankt voor jouw bemiddeling, zonder 40 Plus Relatie had ik haar nooit ontmoet!! Groetjes A. uit Den Haag
Lees verder...
We hebben een fijne klik met elkaar
Hallo Josje Ik er R. hebben mekaar al een paar keer ontmoet. Wat verrassend leuk bleek te zijn. We hebben een fijne klik met elkaar. En we gaan samen ontdekken of er meer is Voor mij tot nu toe erg ߘ렦ijn om samen op ontdekkingsreis te zijn. Groet B.
Lees verder...
Nooit geschoten is altijd mis toch!! 
Goedemiddag Armanda, Dank je wel voor je nieuwe voorstel. Laten we er maar weer voor gaan vindt je ook niet? Nooit geschoten is altijd mis toch!! Ik vind dat je hartstikke je best voor ons, "de cliënten ", doet en dat mag ook eventjes gezegd worden. Groetjes!
Lees verder...
Kort maar krachtige eerste date gehad.
Hé Jos... net een kort maar krachtige eerste date met C. gehad. En jahoor, je leest het goed; eerste 😊 Er volgt sowieso een tweede. C. klopt, C. is eerlijk en ik vind C. leuk. Dusss... dankjewel, wordt ongetwijfeld vervolgd 😁
Lees verder...
Hoe mooi kan het zijn
Hallo Josje, Ik wil je toch graag even laten weten dat het momenteel heel goed gaat met J. en mij. We hebben erg veel interesses samen en doen ook al erg veel samen. Wandelen fietsen genieten van de natuur en delen van muziek zelfs op de piano. We hebben allebei een rugzak(je) maar ook daarmee helpen we elkaar door veel erover te praten. Hoe mooi kan het zijn. We genieten veel samen en van elkaar. Ik wist niet meer dat dit bestaat en dat we samen er zo van kunnen genieten. Er gaat een hele andere wereld voor mij ( en ook voor Jaap) open. Dank je wel! 🍀🍀 Groetjes J.
Lees verder...
Het was geweldig. Wat een leuke man
Nou Els, het was geweldig. Wat een leuke man. Ik kon lekker mezelf zijn en hij heeft dezelfde humor als ik wat ik heel erg belangrijk vind. Ik ben echt verrast, ik heb gewoon last van een beetje vlinders idioot, maar het was zo leuk.
Lees verder...
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca.
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca. Het gaat heel goed met ons. We genieten hier van de rust en alle moois in de omgeving. Groetjes, ook van B&O
Lees verder...
Beide hebben veel gevoelens voor elkaar.
Goedemorgen Amanda, fijn je te vertellen dat het goed gaat tussen ons. Wie zien elkaar vrijdag weer waar we naar uitkijken. Ik ga stampot andijvie maken met een bal gehakt uit eigen keuken. Daar is ze gek op. We eten bij haar thuis, een fijn huis. We bellen elkaar alle dagen en dat voelt goed, we hebben elkaar veel te vertellen. Beide hebben veel gevoelens voor elkaar. Als we samen gaan ga ik naar haar, daar zijn we samen al uit. Ze heeft een kamer voor me heel leuk en gezellig ingericht waar ik mn dingetjes kwijt kan super lief. We gaan er voor daar een mooie toekomst en gelukkig te zijn. We nemen de tijd… Groeten!
Lees verder...