fbpx

Een empathische vrouw met halflange blonde haren en blauw/groene ogen. Ze is vitaal en slank, en haar kledingstijl is vlot, elegant en passend bij de gelegenheid. Ze maakt altijd een verzorgde indruk en is zorgzaam, hulpvaardig, serieus en diepgaand, maar heeft ook humor. Ze geniet van een bezoek aan de schouwburg, theatervoorstellingen, gezellig uit eten gaan en terrasjes pakken bij mooi weer. Ze heeft een caravan en gaat graag op pad. Ze houdt van joggen, fietsen en wandelen. Haar favoriete vakantiebestemming is Zuid-Frankrijk, maar ze heeft ook andere Europese landen bezocht, zoals Hongarije en Zwitserland. 

Ben jij een ondernemende en representatieve man, reageer dan zeker!

Aanvullende informatie

Deze vriendelijke vrouw, heeft halflang bruin haar, is verzorgd en licht opgemaakt met een casual vrouwelijke kledingstijl en draagt een bril. Ze is gescheiden, heeft 4 kinderen en kleinkinderen, die ze regelmatig ziet en ook een fijne vriendenkring om zich heen. Ze heeft als leerkracht in het onderwijs gewerkt en geniet nu van haar pensioen. Vanuit de kerk doet ze nog vrijwilligerswerk. Verder houdt ze van lezen, wandelen, fietsen en is graag in het gezelschap van anderen. Een spontane actie is wel aan haar besteed.

Ben jij die jongensachtige, christelijke man, die met haar van het leven wil genieten?

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken