fbpx
De liefde was nog nooit zo dichtbij!

Een moderne en charmante dame, straalt jeugdige energie uit met stijlvolle kleding voor elke gelegenheid. Spontaan, ondernemend, sociaal, scherp van geest, open, emotioneel volwassen, genietend van variatie en spontane avonturen, omarmt het leven met enthousiasme en een positieve kijk. Niet-roker, maar geniet bij gelegenheid van een glaasje wijn. Zij houdt van thrillers lezen, ontspannen met films en koken voor zichzelf. Ze wandelt graag in de stad, op het strand of in het bos. Hoewel ze niet meer fietst, bezoekt ze wekelijks Linedance voor gezelligheid. Met een actief sociaal leven gaat ze graag uit eten, op terrasje zitten en winkelen. Spanje, heeft haar hart veroverd. Weekendjes weg en stedentrips slaat ze zeker niet af. 

Ben jij die man met een flinke dosis humor, actief en ondernemend?  

 

Aanvullende informatie

Ontmoet deze sprankelende vrouw met betoverende blauwe ogen en een stralende lach. Haar open, directe karakter kenmerkt zich door doorzettingsvermogen en een afwezigheid van gezeur. Zelfstandig, energiek en empathisch, geniet ze volop van het leven en deelt ze dit het liefst met een partner. Muziek is haar passie, van Nederlandstalig tot evenementen zoals de Toppers. Naast kranten lezen en selectief tv-kijken, vindt ze plezier in fietsen, sporten, koken en gezellige avonden met vriendinnen. Een avondje op de bank met hapjes en drankjes waardeert ze enorm. Winkelen, strandwandelingen, en reizen naar Zuidelijke landen vormen haar ideale uitjes, waarbij ze een mix van ontspanning en activiteit zoekt.

Ben jij die verzorgde, positieve man met wie ze een dynamische latrelatie kan opbouwen?

 

Aanvullende informatie

Zij kleedt zich modern en vrouwelijk. Haar postuur is normaal. Ze heeft halflang blond haar dat zij meestal opgestoken draagt maar ook wel eens los heeft. Verder heeft ze hele mooie blauwe ogen, een vriendelijk open gezicht met een mooi gebit. Ze is zorgzaam en gastvrij, met een hart zo groot als de zee. Haar sociale karakter en liefdevolle aard brengen warmte in ieders leven. Ze heeft een positieve kijk op het leven, maar droomt van die ene speciale persoon, iemand die dezelfde taal van de liefde spreekt, die haar harmonie aanvult. Samen dineren in gezellige restaurants, wandelen door de natuur of fietsen langs de kustlijn.  Samen genieten van film- en theateruitjes, gedeelde lachbuien en stille momenten van geluk. Zonnige vakanties, met een vleugje luxe. 

Ben jij die verzorgde man die haar aanvult?

Aanvullende informatie

Deze charmante en warme dame, met haar speels bruin/blonde haar en betoverende groen/bruine ogen, zoekt jou! Ze kleedt zich casual sjiek, altijd passend bij de gelegenheid. Haar persoonlijkheid is een mix van optimisme, spontaniteit en hartelijkheid. Sportief en een makkelijke praatster met een scala aan interesses: tuinieren, lezen, schilderen, koken, tennis, wandelen, fietsen. Zij reist graag in Europa en soms in Nederland met haar eigen caravan. Ze geniet van het leven na haar loopbaan als inkoopadviseur en is een trotse moeder en oma.

Ben jij die actieve, levenslustige Bourgondiër die ook van het leven wil genieten?

Aanvullende informatie

Een enthousiaste dame van 76 lentes jong. Zij heeft een slank postuur, blond haar en draagt modieuze kleding. Flexibiliteit is haar tweede natuur en haar opgeruimde geest straalt altijd positiviteit uit. Chagrijnig zijn? Dat woord staat niet in haar vocabulaire. Altijd in voor in voor een nieuw avontuur. Hokjes denken? Dat laat zij liever over aan anderen. Haar eigen sterke mening geeft kleur aan haar wereld. Ooit was zij werkzaam in de mode, maar nu geniet ze van een welverdiend pensioen. Haar dagen zijn gevuld met wandelingen, sporten, bridgen met vrienden, het vrolijke gezang dat haar lippen verlaat, het genot van een terrasje in de zon en het vastleggen van kostbare momenten door de lens van haar camera. En laten we vooral de opwinding van cruisen niet vergeten! In deze fase van haar leven zoekt zij een metgezel die haar passies deelt, die samen met haar nieuwe hoofdstukken wil schrijven en die haar ondernemende geest kan bijhouden.

Durf jij de volgende stap te zetten? Dan kijkt zij er naar uit om jou te ontmoeten en samen de pagina's van jullie levensverhaal te vullen.

Aanvullende informatie

Deze leuke verschijning - blond met blauwe ogen - is zorgzaam, liefdevol en ze heeft een hoog knuffelgehalte. Gek op de (Nederlandse) kust en een groot liefhebber van de sauna.

Ben jij die sportieve levensgenieter, die haar nog gelukkiger gaat maken?

Aanvullende informatie

Waarschijnlijk hebben tomaten in de toekomst de vorm van een hartje... Daar mag je dan deze dame voor bedanken, want ze werkt als plantencel bioloog bij een veredelingsbedrijf. Zij is 1,60 m, heeft blauwgrijze ogen en halflang donkerblond haar, is brildragend, heeft een normaal postuur, gaat casual gekleed en heeft een bijzonder sympathieke uitstraling. Ze is 24 jaar getrouwd geweest en sinds 2015 weer single. Haar zoon en dochter zijn beiden volwassen en wonen op zichzelf. Ze heeft geen huisdieren, rookt niet en drinkt weinig alcohol. Ze is flexitarier, dat wil zeggen dat ze weinig vlees eet. Koken is een hobby van haar. 

Zij zoekt een extraverte, ongecompliceerde man, die positief in het leven staat. 

 

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 4

Wat onze klanten zeggen!

Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting
Hallo Lindsy We hebben elkaar gister voor de eerste keer ontmoet. Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting. We hebben afgesproken aankomende vrijdag samen uit eten te gaan. We gaan dus verder om elkaar beter te leren kennen.
Lees verder...
We gaan binnenkort samen op vakantie!
Goeiemorgen Lindsy, het gaat goed tussen ons beiden! We gaan binnenkort samen op vakantie! Proef op de som 🏝 Ik zal je na de vakantie nog iets laten weten!
Lees verder...
Ik ben echt gek op haar en de kinderen!!
Hallo Ingrid, Ja we zijn nog steeds happy, natuurlijk zijn er dingetjes waarover we discussiëren maar dat is in elke relatie! Knap gedaan hoor, ze was mijn tweede voorstel, ik ben echt gek op haar en de kinderen!! We gaan volgende week lekker met zijn tweeën even weekje weg!! Heb er zin in en ben benieuwd naar onze toekomst samen. Bedankt voor jouw bemiddeling, zonder 40 Plus Relatie had ik haar nooit ontmoet!! Groetjes A. uit Den Haag
Lees verder...
We hebben een fijne klik met elkaar
Hallo Josje Ik er R. hebben mekaar al een paar keer ontmoet. Wat verrassend leuk bleek te zijn. We hebben een fijne klik met elkaar. En we gaan samen ontdekken of er meer is Voor mij tot nu toe erg ߘ렦ijn om samen op ontdekkingsreis te zijn. Groet B.
Lees verder...
Nooit geschoten is altijd mis toch!! 
Goedemiddag Armanda, Dank je wel voor je nieuwe voorstel. Laten we er maar weer voor gaan vindt je ook niet? Nooit geschoten is altijd mis toch!! Ik vind dat je hartstikke je best voor ons, "de cliënten ", doet en dat mag ook eventjes gezegd worden. Groetjes!
Lees verder...
Kort maar krachtige eerste date gehad.
Hé Jos... net een kort maar krachtige eerste date met C. gehad. En jahoor, je leest het goed; eerste 😊 Er volgt sowieso een tweede. C. klopt, C. is eerlijk en ik vind C. leuk. Dusss... dankjewel, wordt ongetwijfeld vervolgd 😁
Lees verder...
Hoe mooi kan het zijn
Hallo Josje, Ik wil je toch graag even laten weten dat het momenteel heel goed gaat met J. en mij. We hebben erg veel interesses samen en doen ook al erg veel samen. Wandelen fietsen genieten van de natuur en delen van muziek zelfs op de piano. We hebben allebei een rugzak(je) maar ook daarmee helpen we elkaar door veel erover te praten. Hoe mooi kan het zijn. We genieten veel samen en van elkaar. Ik wist niet meer dat dit bestaat en dat we samen er zo van kunnen genieten. Er gaat een hele andere wereld voor mij ( en ook voor Jaap) open. Dank je wel! 🍀🍀 Groetjes J.
Lees verder...
Het was geweldig. Wat een leuke man
Nou Els, het was geweldig. Wat een leuke man. Ik kon lekker mezelf zijn en hij heeft dezelfde humor als ik wat ik heel erg belangrijk vind. Ik ben echt verrast, ik heb gewoon last van een beetje vlinders idioot, maar het was zo leuk.
Lees verder...
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca.
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca. Het gaat heel goed met ons. We genieten hier van de rust en alle moois in de omgeving. Groetjes, ook van B&O
Lees verder...
Beide hebben veel gevoelens voor elkaar.
Goedemorgen Amanda, fijn je te vertellen dat het goed gaat tussen ons. Wie zien elkaar vrijdag weer waar we naar uitkijken. Ik ga stampot andijvie maken met een bal gehakt uit eigen keuken. Daar is ze gek op. We eten bij haar thuis, een fijn huis. We bellen elkaar alle dagen en dat voelt goed, we hebben elkaar veel te vertellen. Beide hebben veel gevoelens voor elkaar. Als we samen gaan ga ik naar haar, daar zijn we samen al uit. Ze heeft een kamer voor me heel leuk en gezellig ingericht waar ik mn dingetjes kwijt kan super lief. We gaan er voor daar een mooie toekomst en gelukkig te zijn. We nemen de tijd… Groeten!
Lees verder...