fbpx

Een enthousiaste dame van 76 lentes jong. Zij heeft een slank postuur, blond haar en draagt modieuze kleding. Flexibiliteit is haar tweede natuur en haar opgeruimde geest straalt altijd positiviteit uit. Chagrijnig zijn? Dat woord staat niet in haar vocabulaire. Altijd in voor in voor een nieuw avontuur. Hokjes denken? Dat laat zij liever over aan anderen. Haar eigen sterke mening geeft kleur aan haar wereld. Ooit was zij werkzaam in de mode, maar nu geniet ze van een welverdiend pensioen. Haar dagen zijn gevuld met wandelingen, sporten, bridgen met vrienden, het vrolijke gezang dat haar lippen verlaat, het genot van een terrasje in de zon en het vastleggen van kostbare momenten door de lens van haar camera. En laten we vooral de opwinding van cruisen niet vergeten! In deze fase van haar leven zoekt zij een metgezel die haar passies deelt, die samen met haar nieuwe hoofdstukken wil schrijven en die haar ondernemende geest kan bijhouden.

Durf jij de volgende stap te zetten? Dan kijkt zij er naar uit om jou te ontmoeten en samen de pagina's van jullie levensverhaal te vullen.

Aanvullende informatie

Deze leuke verschijning - blond met blauwe ogen - is zorgzaam, liefdevol en ze heeft een hoog knuffelgehalte. Gek op de (Nederlandse) kust en een groot liefhebber van de sauna.

Ben jij die sportieve levensgenieter, die haar nog gelukkiger gaat maken?

Aanvullende informatie

Waarschijnlijk hebben tomaten in de toekomst de vorm van een hartje... Daar mag je dan deze dame voor bedanken, want ze werkt als plantencel bioloog bij een veredelingsbedrijf. Zij is 1,60 m, heeft blauwgrijze ogen en halflang donkerblond haar, is brildragend, heeft een normaal postuur, gaat casual gekleed en heeft een bijzonder sympathieke uitstraling. Ze is 24 jaar getrouwd geweest en sinds 2015 weer single. Haar zoon en dochter zijn beiden volwassen en wonen op zichzelf. Ze heeft geen huisdieren, rookt niet en drinkt weinig alcohol. Ze is flexitarier, dat wil zeggen dat ze weinig vlees eet. Koken is een hobby van haar. 

Zij zoekt een extraverte, ongecompliceerde man, die positief in het leven staat. 

 

Aanvullende informatie

Deze vrouw straalt veel energie uit, sportiviteit en charmes. Zij ziet er jong uit voor haar leeftijd. Heldere blauwe ogen, krullend blond haar. Avontuurlijk, nieuwsgierig, modern, sociaal! Elke dag wel een programma, gezellig leven, fijne mensen om haar heen maar geen partner waar ze graag van alles mee wilt ondernemen; reizen, bergen, strand, samen eten, samen praten, lachen en huilen, intimiteit en genieten van het leven!!

Ben jij die avontuurlijke man van de wereld, die samen met haar het romantische avontuur aan gaat?

Aanvullende informatie

Deze geboren Rotterdamse, werkzaam in de plantensector, heeft een vrolijk en opgeruimd karakter, ze is een gevoelsmens, toegewijd, integer en gepassioneerd. Kortom, een genot om om je heen te hebben, deze slanke kortharige blondine.

Ben jij die positieve man die de wereld samen met haar gaat ontdekken? 

Aanvullende informatie

Zij is écht een lieve, warme persoonlijkheid. En tegelijkertijd sportief en avontuurlijk. Gék op haar hondje en dol op lange wandelingen, leuke uitjes en verrassende stedentrips. 

Ben jij die vrolijke man, vol levenslust, waar ze blij van wordt? 

Aanvullende informatie

Deze breed ontwikkelde vrouw is een familiemens met een open vriendelijke uitstraling. Ze is 1.77m lang met een normaal tot iets voller postuur. Ze kleedt zich casual modern, heeft grijs krullend halflang haar, blauwe ogen en een mooie lach. Ze verzorgde de financien in het internationaal opererende bedrijf van haar man. Ze vermaakt zich met tennis, fietsen, wandelen, bridgeles, klaverjassen en andere gezelschapsspellen. Ze trekt graag de natuur in en houdt van reizen en cultuur.

Ben jij die man die met haar wil optrekken en samen het leven wil vieren?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 5
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken