fbpx

Deze sociale, zelfstandige vrouw is actief, sportief, belangstellend en houdt van persoonlijk contact. Ze is 1,63m lang, slank, casual modern gekleed. Ze heeft halflang grijs haar dat ze losjes draagt en blauwe ogen. Ze had een schoonheidssalon en later werkte ze als secretaresse voor de GGZ. Ze vermaakt zich met sporten, lezen, vrijwilligerswerk en soms uitgaan.

Ben jij die man, met veel zin in het leven, die samen met haar optrekt?

Aanvullende informatie

Deze behulpzame vrouw is een natuur- en dierenliefhebster. Ze is naturel verzorgd met lang blond/grijs haar. Ze gaat casual gekleed. Na haar hbo-opleiding natuurgeneeskunde heeft ze lange tijd een eigen praktijk gehad. Nu is ze vrijwilligster in de maatschappelijke sector. Ze is gek op dieren, heeft katten, kent alle planten en spreekt diverse talen. Ze vermaakt zich verder met creatief bezig zijn.

Ben jij die man die denkt in mogelijkheden en niet in problemen?

Aanvullende informatie

Een gepassioneerde vrouw met een warme uitstraling. Ze oogt jeugdig en is zeer verzorgd. Ze heeft een slank tot normaal postuur en een lengte van 1.74 meter. Ze is eerlijk, actief, flexibel, reislustig, serieus, empathisch, open minded, zorgzaam en soms een tikkeltje ongeduldig. Verder leest ze graag, luistert naar muziek en podcast, houdt van gezelligheid, een goede film, gaat graag op vakantie en is ook nog eens sportief.

Ben jij die ondernemende, sociale man met een leuke dosis humor?

Aanvullende informatie

Vrouw met halflang donderblond haar, blauwe ogen, heeft een normaal postuur (176cm) en kleedt zich verzorgd, vrouwelijk, casual en naar gelegenheid. Qua karakter is zij: belangstellend, ondernemend, huiselijk, hulp biedend, zorgzaam en serieus. Daarnaast heeft zij humor en een luisterend oor. Wanneer het ijs eenmaal gebroken is, gaat ze voor 100% voor de relatie. Ze heeft een goede baan en werkt in dagdiensten (Mbo/Hbo).

Wordt deze vrouw misschien jouw partner voor het leven?

Aanvullende informatie

Vrouw met halflang grijzend haar, groene ogen, heeft een normaal postuur en kleedt zich verzorgd, sportief, elegant en naar gelegenheid. Haar karakter is: zorgzaam, spontaan, hartelijk, realistisch, integer en serieus. Ook humor, goede gesprekspartner en diepgang. Je kunt van haar op aan, ze heeft een positieve instelling, is zelfstandig en financieel onafhankelijk. In haar werkzame leven is ze zelfstandig ondernemer geweest (Mbo/Hbo).

Wil jij met deze leuk uitziende vrouw kennismaken?

Aanvullende informatie

Een verzorgde, vrouwelijke, sportieve, ondernemende, vitale, onconventionele en creatieve vrouw. Ze houdt van wielrennen, mountainbiken, hardlopen, skiën, golfen, musea, jazz- en rockconcerten en experimenteel theater. Mocht er een gelegenheid zijn tot dansen, dan staat ze als eerste op de vloer. Wat betreft vakanties gaat haar voorkeur uit naar fietsvakanties in de bergen. Ze verzorgt als zelfstandig ondernemer Nederlandse taallessen bij bedrijven en heeft haar zaakjes netjes op orde.

Aanvullende informatie

Casual geklede, verzorgd uitziende vrouw, normaal/volslank postuur, blauwe ogen, blond kort kapsel. Gescheiden, 3 kinderen, 4 kleinkinderen, landelijk ingerichte woning, administratief beroep en mantelzorgster. Zij is: sociaal, zorgzaam, familiemens, staat stevig in haar schoenen en is relaxed. Ze is ook zelfstandig, handig, en pakt alles aan wat op haar pad komt. Ze mist sparren en tegengas krijgen.

Zij houdt van: sociale contacten onderhouden, uiteten, lunchen met vriendinnen, wandelen met een bestemming, lezen, films kijken, stylen van spulletjes, klussen op de camping waar ze een eigen buitenverblijf heeft, beetje rommelen en sjouwen, vakanties naar de zon of stedentrip.

Zij zoekt: een zelfstandige man, open, heeft wat te vertellen, neemt initiatief en komt met ideeën, gelijkwaardig. In de zomer actief en in de winter huiselijk. Hij is net als zij sociaal en houdt van mensen. Normaal postuur, max 66 jaar, roken mag (buiten).

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken