De liefde was nog nooit zo dichtbij!

Wat een intense vrouw is ze, zo veelzijdig kom je niet vaak tegen! Naast haar werk als jeugdarts houdt zij zich bezig met kunst, cultuur, sporten, lezen en wandelen met haar hond. Sinds kort is ze trotse oma van 2 kleinzoons. Het is dus duidelijk dat je je bij deze bezige bij geen moment gaat vervelen.

Ze is een slanke, eerlijke en spontane vrouw, ze heeft haar haren mooi geknipt in een boblijn en draagt een moderne bril. Ze heeft een hond die net als haar vrouwtje heel veel energie heeft. Ze is een hele fitte, energieke in snel tempo levende dame. Ze is heel sportief, ze fitnest, skiet, roeit, zwemt en kanoot graag. Ze is veel met kunst bezig en ze verslindt boeken. Ze is een gevoelsmens, ze houdt van mensen, maar grote groepen mensen vindt ze niet altijd fijn. Ze kan erg genieten van kleine dingen.

Ben jij die eerlijke en levenslustige man die deze bezige bij kan bijhouden?

Kenmerk: 7313

Deze leuke vrouw heeft korte bruine haren en blauw/grijze ogen, ze heeft een normaal postuur en gaat sportief/casual gekleed. In termen van persoonlijkheid schittert ze als een sociale, zorgzame, eerlijke en serieuze persoon, altijd klaar voor een goede dosis humor. Betrouwbaarheid staat hoog in haar vaandel en ze houdt zich steevast aan gemaakte afspraken. Haar vrije tijd vult ze met diverse activiteiten; tuinieren, uit eten gaan, genieten van een terrasje en 'mennen' in de paardensport behoren tot haar passies. Daarnaast is ze actief bezig met fitness, fietsen en wandelen.

Ben jij die leuke man die met haar van het leven wilt genieten?

Kenmerk: 54852

Casual geklede, verzorgd uitziende vrouw, normaal/volslank postuur, blauwe ogen, blond kort kapsel. Gescheiden, 3 kinderen, 4 kleinkinderen, landelijk ingerichte woning, administratief beroep en mantelzorgster. Zij is: sociaal, zorgzaam, familiemens, staat stevig in haar schoenen en is relaxed. Ze is ook zelfstandig, handig, en pakt alles aan wat op haar pad komt. Ze mist sparren en tegengas krijgen.

Zij houdt van: sociale contacten onderhouden, uiteten, lunchen met vriendinnen, wandelen met een bestemming, lezen, films kijken, stylen van spulletjes, klussen op de camping waar ze een eigen buitenverblijf heeft, beetje rommelen en sjouwen, vakanties naar de zon of stedentrip.

Zij zoekt: een zelfstandige man, open, heeft wat te vertellen, neemt initiatief en komt met ideeën, gelijkwaardig. In de zomer actief en in de winter huiselijk. Hij is net als zij sociaal en houdt van mensen. Normaal postuur, max 66 jaar, roken mag (buiten).

Kenmerk: 59385

Nette, verzorgd uitziende vrouw,1m60 lang, normaal postuur, modern en naar gelegenheid gekleed, kort wit kapsel en bruine ogen. Ze is weduwe, heeft 1 kind en 1 kleinkind. Heeft diverse banen gehad, Mbo niveau, is goed in talen, woont in een appartement, rookt niet. Ze is: vrolijk, tevreden, zelfstandig, eerlijk en recht door zee, open geest, humoristisch.

Zij houdt van: wandelen, sociale contacten onderhouden, computeren, spelletjes met vrienden, lezen, films, strandwandeling. Uitgaan: musical, theater, bios, terrasje, uiteten, weekendje weg, stedentrips.

Zij zoekt: een nette man, respectvol, humoristisch, huiselijk, verzorgd, liever geen gezichtsbeharing, wel een lekker geurtje. Hij communiceert open en waardeert gelijkwaardigheid in een relatie. Hij heeft een verwerkt verleden. Roken doet hij niet.

Kenmerk: 59383

Vrouwelijke, casual geklede vrouw van 1m79 lang, normaal postuur, halflang blond haar, blauwe sprekende ogen. Weduwe, 2 kinderen, eigen appartement, heeft administratieve parttime baan. Zij is: sociaal, optimistisch, zorgzaam, vrolijk, weet van aanpakken, open in communicatie, creatief, rustig, humoristisch, breed geïnteresseerd.

Zij houdt van: wandelen, fietsen, koken, socializen, uiteten, steden bezoeken, natuur, zingen in een popkoor, lezen.

Zij zoekt: een man met humor waar ze echt mee kan lachen. Hij is verzorgd, rustig, sociaal, een mensen mens, staat open voor anderen, is communicatief, netjes en schoon. Hij kleedt zich modern, heeft een normaal postuur en liefst langer dan 1m80 i.v.m. haar lengte. Liever geen roker.

Kenmerk: 59378

Zij is een zelfstandige, behulpzame, ondernemende, attente en serieuze vrouw, met humor en neemt initiatief. Ze is absoluut een gezelligheidsmens. Qua uiterlijk heeft zij kort blond haar, grijze ogen, een normaal/volslank postuur en kleedt zich verzorgd. Na een lang huwelijk is ze 4 jaar geleden weduwe geworden. Verder heeft ze 3 kinderen en 5 kleinkinderen, met allen onderhoudt ze een warme band. Inmiddels geniet ze van haar pensioen. Haar leuke 2 onder 1 kap woning heeft ze gezellig en modern ingericht. Deze vrouw heeft een auto, rookt niet en drinkt met mate.

Zij houdt van: het vrijwilligerswerk en enkele bestuursfuncties die zij doet. Familie en vrienden ontvangen en samen eten en bijpraten, lezen, puzzelen, schouwburg, museum, bioscoop of ergens iets eten en drinken. Op sportief vlak: fietsen , wandelen en zwemmen. Wat betreft de vakantiebestedingen is ze al eens geweest naar: China, Rusland, Noorwegen, Italië en Schotland. Met de juiste man staat zij open voor ideeën.

Zij zoekt: een man die maatschappelijk betrokken, betrouwbaar, eerlijk en zelfstandig is. Hij heeft zijn eigen dingen en is een stabiele persoonlijkheid en ook een gezelligheidsmens. Verder toont hij initiatief, heeft een brede interesse, is enigszins reislustig en staat positief in het leven.

Kenmerk: 54544

Zij heeft lang zwart haar, bruine ogen, een normaal postuur en kleedt zich naar gelegenheid. Ze is in Maleisië geboren en al sinds 1997 in Nederland, heeft met haar familie in Maleisië een warme band. Haar karakter is: creatief, actief, eerlijk, behulpzaam en trouw. Ze kan niet tegen onrecht, wordt niet snel boos maar kan wel jaloers zijn. Haar ruime geschakelde hoekwoning met mooie tuin heeft ze gezellig ingericht. Qua vakanties is ze al eens of meerdere keren naar Maleisië, Indonesië, Singapore, Thailand, Hong Kong en meerdere (Zuid) Europese landen geweest. Met de juiste man staat zij open voor ideeën.

Zij houdt van: winkelen. wandelen, ergens iets eten of drinken, barbecueën in de tuin en muziek luisteren (bv. Rihanna), samen met een vriendin koken en bijpraten, kleding verstellen.

Zij zoekt: een huiselijke maar ook ondernemende man, hij is een goede gesprekspartner, toont liefde en respect, is begripvol, eerlijk, betrouwbaar en behulpzaam. Hij denkt in oplossingen en heeft geduld. Deze vrouw zoekt een aantrekkelijke, slanke, goed verzorgde man met een leuke uitstraling, niet gierig, niet kaal en geen tatoeages.

Kenmerk: 54535

Zij heeft kort donkerbruin haar, groen/bruine ogen, een slank postuur en kleedt zich trendy en vrouwelijk. Qua karakter is ze: gevoelig, intuïtief, zorgzaam, behulpzaam, huiselijk en serieus. Daarnaast is ze ook ondernemend en spiritueel. Sinds 20 jaar is ze weduwe, heeft 3 kinderen en een kleinzoontje van 2 jaar. Haar eengezinswoning heeft ze gezellig en kleurrijk ingericht. Verder doet ze veel vrijwilligerswerk. Deze vrouw rookt niet en drinkt met mate.

Zij houdt van: theatersport, improvisatietoneel, carnaval, wandelen, fietsen en zingen. Verder van schilderen en kleding ontwerpen, verstellen, naaien en repareren. Ook leest ze graag o.a. over verschillende culturen en bevolkingsgroepen. Wat betreft vakanties heeft ze enkele Europese landen bezocht en stedentrips gemaakt.

Zij zoekt: een man met dezelfde eigenschappen als zij zelf heeft en daarbij is hij veerkrachtig, ongecompliceerd met diepgang en heeft relativeringsvermogen. Een pré is het als hij een dansliefhebber en spiritueel geïnteresseerd is.

Kenmerk: 54524

Een moderne vrouw, kort blond haar, normaal postuur,1.68m lang, goed gekleed. Weduwe met 3 kinderen en 7 kleinkinderen, werkt als coupeuse, landelijk ingerichte woning, rookt niet. Zij is: zorgzaam, eigen mening, zelfstandig, netjes, actief.

Zij houdt van: veel wandelen, lezen, tekenen, stijldansen, uiteten, terrasje pakken, shoppen, stedentripje.

Zij zoekt: een vrolijke, optimistische man met een rustig karakter, standvastig, verzorgd uiterlijk, modern gekleed, huiselijk, bourgondisch type zonder de buik, dierenvriend, geen roker.

Kenmerk: 59355

Zij is een een sympathieke vrouw met een normaal postuur, heeft groene ogen, mooi vol rossigblond halflang haar en een leuke lach. Ze kleedt zich casual en naar gelegenheid. We kunnen haar wel omschrijven als een positieve, intelligente, eerlijke en oprechte vrouw. Ze is ondernemend maar ook graag thuis, is een prettige en onderhoudende gesprekspartner, is recht door zee, alles is bespreekbaar en is een doorzetter. Met haar familie en vrienden onderhoudt ze goede contacten. Ze heeft lang gewerkt in het onderwijs, heeft hier diverse functies gehad, waaronder die van docent, IB-er en directeur. Dit heeft ze met veel plezier en betrokkenheid gedaan, inmiddels gezien ze van haar pensioen.

Zij houdt van: boeken lezen in de genres thrillers, detectives en romans, op televisie kijkt ze af en toe naar een film of serie en dagelijks naar de actualiteiten. Ze maakt graag legpuzzels, lost puzzels op in boekjes en doet gezelschapsspellen. Met regelmaat onderhoudt ze sociale contacten met vriendinnen en familie, vindt het fijn om mensen te ontmoeten maar kan ook goed alleen zijn. Een terrasje pakken, ergens een hapje eten, een stad bezoeken, naar het theater, een concert of festival gaan vindt ze leuk om in gezelschap te ondernemen. Haar vriendinnengroep komt regelmatig bij elkaar om samen te koken, eten en gezelschapsspelletjes te doen. Haar muzieksmaak is breed maar ze heeft een voorkeur voor pop-, rock- en hedendaagse muziek en onder andere muziek van de bands De Dijk en Snow Patrol. Houdt ook van wandelen en is gek op fietsen. Voor wat betreft vakanties: ze heeft al veel van de wereld gezien. Ze heeft verre, georganiseerde fietsvakanties gemaakt, houdt van stedentrips, een weekje weg met vriendinnen en heeft de afgelopen 2 jaar vrijwilligerswerk gedaan in Nepal. Uiteraard stelt ze zich open voor diverse suggesties.

Zij zoekt: een breed geïnteresseerde, ondernemende, positief ingestelde, maatschappelijk betrokken man. Hij leeft vanuit zijn hart en vindt het prettig om een goed gesprek te voeren. Graag niet-rokend, want zelf rookt ze ook niet, maar ze drinkt wel bij gelegenheid een glas wijn of een biertje.

Kenmerk: 56109

Wat onze klanten zeggen!

Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting
Hallo Lindsy We hebben elkaar gister voor de eerste keer ontmoet. Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting. We hebben afgesproken aankomende vrijdag samen uit eten te gaan. We gaan dus verder om elkaar beter te leren kennen.
Lees verder...
We gaan binnenkort samen op vakantie!
Goeiemorgen Lindsy, het gaat goed tussen ons beiden! We gaan binnenkort samen op vakantie! Proef op de som 🏝 Ik zal je na de vakantie nog iets laten weten!
Lees verder...
Ik ben echt gek op haar en de kinderen!!
Hallo Ingrid, Ja we zijn nog steeds happy, natuurlijk zijn er dingetjes waarover we discussiëren maar dat is in elke relatie! Knap gedaan hoor, ze was mijn tweede voorstel, ik ben echt gek op haar en de kinderen!! We gaan volgende week lekker met zijn tweeën even weekje weg!! Heb er zin in en ben benieuwd naar onze toekomst samen. Bedankt voor jouw bemiddeling, zonder 40 Plus Relatie had ik haar nooit ontmoet!! Groetjes A. uit Den Haag
Lees verder...
We hebben een fijne klik met elkaar
Hallo Josje Ik er R. hebben mekaar al een paar keer ontmoet. Wat verrassend leuk bleek te zijn. We hebben een fijne klik met elkaar. En we gaan samen ontdekken of er meer is Voor mij tot nu toe erg ߘ렦ijn om samen op ontdekkingsreis te zijn. Groet B.
Lees verder...
Nooit geschoten is altijd mis toch!! 
Goedemiddag Armanda, Dank je wel voor je nieuwe voorstel. Laten we er maar weer voor gaan vindt je ook niet? Nooit geschoten is altijd mis toch!! Ik vind dat je hartstikke je best voor ons, "de cliënten ", doet en dat mag ook eventjes gezegd worden. Groetjes!
Lees verder...
Kort maar krachtige eerste date gehad.
Hé Jos... net een kort maar krachtige eerste date met C. gehad. En jahoor, je leest het goed; eerste 😊 Er volgt sowieso een tweede. C. klopt, C. is eerlijk en ik vind C. leuk. Dusss... dankjewel, wordt ongetwijfeld vervolgd 😁
Lees verder...
Hoe mooi kan het zijn
Hallo Josje, Ik wil je toch graag even laten weten dat het momenteel heel goed gaat met J. en mij. We hebben erg veel interesses samen en doen ook al erg veel samen. Wandelen fietsen genieten van de natuur en delen van muziek zelfs op de piano. We hebben allebei een rugzak(je) maar ook daarmee helpen we elkaar door veel erover te praten. Hoe mooi kan het zijn. We genieten veel samen en van elkaar. Ik wist niet meer dat dit bestaat en dat we samen er zo van kunnen genieten. Er gaat een hele andere wereld voor mij ( en ook voor Jaap) open. Dank je wel! 🍀🍀 Groetjes J.
Lees verder...
Het was geweldig. Wat een leuke man
Nou Els, het was geweldig. Wat een leuke man. Ik kon lekker mezelf zijn en hij heeft dezelfde humor als ik wat ik heel erg belangrijk vind. Ik ben echt verrast, ik heb gewoon last van een beetje vlinders idioot, maar het was zo leuk.
Lees verder...
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca.
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca. Het gaat heel goed met ons. We genieten hier van de rust en alle moois in de omgeving. Groetjes, ook van B&O
Lees verder...
Beide hebben veel gevoelens voor elkaar.
Goedemorgen Amanda, fijn je te vertellen dat het goed gaat tussen ons. Wie zien elkaar vrijdag weer waar we naar uitkijken. Ik ga stampot andijvie maken met een bal gehakt uit eigen keuken. Daar is ze gek op. We eten bij haar thuis, een fijn huis. We bellen elkaar alle dagen en dat voelt goed, we hebben elkaar veel te vertellen. Beide hebben veel gevoelens voor elkaar. Als we samen gaan ga ik naar haar, daar zijn we samen al uit. Ze heeft een kamer voor me heel leuk en gezellig ingericht waar ik mn dingetjes kwijt kan super lief. We gaan er voor daar een mooie toekomst en gelukkig te zijn. We nemen de tijd… Groeten!
Lees verder...